Foto & Video activaties met entertainment:

Gegarandeerd succes met een persoonlijke en tastbare herinnering!

Een foto-activatie is ideaal voor bedrijfsfeesten, relatiedagen, open dagen, productpresentaties en andere zakelijke evenementen.
Onze entertainer verwelkomt uw gasten of klanten in onze ‘compacte, open opstelling’-fotostudio. Zo zien gasten het plezier van elkaar en kan onze entertainer perfect zijn instructies, improvisatie en humor overbrengen. De stijlvolle fotozuil heeft ingebouwd touchscreen en is voorzien van een professionele spiegel reflex camera voor super kwaliteit foto’s. De foto’s rollen binnen enkele seconden uit de photobooth. Uiteraard worden alle foto’s ook digitaal in hoge resolutie opgeslagen. De combinatie photobooth met entertainment is uniek en zorgt altijd voor leuke reacties van de gasten. Zo krijgen de gasten een persoonlijke beleving mee naar huis in plaats van een simpele foto!

Altijd zorgen wij voor een maatwerk photobooth! Dat begint al bij de unieke opmaak van uw foto! Altijd geheel naar jullie wensen! Andere facetten zoals props, kleding entertainer, backdrop en tijden worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het persoonlijk contact vinden wij ook erg belangrijk. De photobooth heeft altijd een doel: fun, samenwerking, marketing of attentiewaarde. Samen zorgen wij voor een photobooth die perfect op uw evenement past en het doel bereikt!

MyPhotobooth heeft een breed scala aan diensten om een foto-activatie vorm te geven. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

        •  

Photobooth entertainment

Greenscreen fotostudio
& entertainment

Polaroid dames en heren
Gethematiseerd

Mobiele photobooth

Fotomarketing

Boomerang Photobooth

Magische fotospiegel

De videozuil

Gif photobooth

Festival- & Event fotografie

Persoonlijke foto-activatie

Foto entertainers
rondlopend

Extra features

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp