Wij verhogen de attentiewaarde, plezier van uw bezoekers én gratis marketing!

 • Een photobooth met totale beleving!

  Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie! Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug! Dat doen wij!

 • Gratis marketing!

  Onze ludieke foto’s zijn leuk en neem je mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!
  Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost!

 • Veel ludieke props

  Onze verkleedkoffer is een ware schatkist aan outfits! Pruiken, boa’s, hoedjes, brillen, stokjes, opblaasfiguren, accessoires en attributen zorgen voor veel verschillende creatieve foto’s. Deze nemen wij geheel in thema mee!

Chique achterwand is een eye catcher!

Een fotohokje ziet er vaak leuk uit, maar daar kun je geen entertainment mee doen! Je stopt het plezier toch niet achter het gordijntje? Laat lekker iedereen mee genieten is onze visie. Om onze photobooth wat meer body en decor te geven hebben wij nu een chique achterwand met verlichting en eventueel special effects als rook, bellen of sneeuw! Het binnen-doek is geheel te personaliseren!
Een eye-catcher én een ludieke entertainment-act in één! Door de beleving die uw gasten meemaken blijft de gepersonaliseerde foto ook beter in gedachte. 4 uur lang “The most entertaining photobooth” met 2 entertainers en deze luxe achterwand boek je al vanaf €950,- (excl. btw en reiskosten).

Photobooth op festivals én evenementen als marketingmachine!

Vaak wordt de photobooth alleen ingezet voor ‘fun’. Logisch.. maar waarom zou je de marketing er niet gratis bijpakken? In onze entertainment-act worden té gekke foto’s gemaakt, deze kunnen (realtime) worden geupload naar Social Media, koppel er een actie aan en jullie Facebook is booming! Jullie logo en huisstijl wordt op het beeldscherm getoverd bij bezoekers máár ook bij potentiële bezoekers die zien hoeveel plezier iedereen heeft. Wij denken graag met je mee, wij hebben veel tips en ervaring die onmisbaar is voor een geslaagde campagne!

Myhotobooth: Let us entertain you!

Onze photobooth kan in elk sausje worden gegoten. Wij verzorgen de photobooth geheel in thema met opmaak, achtergrond, accessoires en natuurlijk komen onze entertainers dan ook in gepaste kostuums! Zo maken wij de photobooth écht bijzonder. Aprés-ski, tropical beach, oktoberfest, fout feest, bling bling. Wij kunnen het zo gethematiseerd maken als jij wilt!

Greenscreen humorvol entertainment

Een andere optie is greenscreen. Dan plaatsen wij een groene achterwand waar de gasten voor staan. Op de uiteindelijke print zorgen wij voor een bijzondere achtergrond in een sneeuwbol, op een slee, in een skihut of allerlei andere creatieve foto’s die gasten zelf niet kunnen maken!

Myphotobooth is een succes geweest bij de volgende festivals en evenementen