Klantcase Ron Vosters | Van der Aalst Events

Organiseer je een evenement of feestje, dan ben je bij Van der Aalst Events aan het juiste adres. Van der Aalst Events is niet alleen in te zetten voor het huren van spullen of materialen, maar door de expertise van Ron (event specialist) wordt de complete organisatie uit handen genomen.  

Door de samenwerking met Myphotobooth wordt een evenement pas écht onvergetelijk.  

Waarom kiezen jullie vaak voor een photobooth op een evenement? 

Bij het organiseren van een event proberen wij altijd een extra dimensie toe te voegen. We willen de opdrachtgever iets blijvends geven, iets waar ze achteraf nog eens op terug kunnen kijken. Dit kan natuurlijk door het inhuren van een fotograaf, maar wij maken liever gebruik van een photobooth. Hierdoor krijg je minder statische foto’s en daarnaast zie je een feest op een leuke manier groeien met een photobooth. 

Wat spreekt je aan bij MyPhotobooth? 

Het enthousiasme van Dennis waarmee het hem lukt om mensen al vroeg op de avond over de streep te trekken om op de foto te gaan. Daarnaast is het leuk om te zien dat mensen hierdoor steeds vaker op de foto willen gedurende het feest.  

Hoe verloopt de samenwerking met MyPhotobooth? 

In één woord: PERFECT! We werken al enige jaren met regelmaat samen en alles gaat gepaard met een grote dosis humor en zakelijk inzicht. Door de fijne samenwerking komen we allemaal verder. Wij kunnen vertrouwen op de input die we van Dennis krijgen, waardoor we goed advies kunnen geven aan onze opdrachtgevers. Hierdoor krijgt een event nog meer beleving. En dat is waar het allemaal om draait in onze branche: BELEVING.  

Ben je tevreden over de uitvoering? 

De uitvoering gaat altijd soepel. Myphotobooth is altijd flexibel in de uitvoering; het loopt zoals het loopt. Er wordt altijd goed op situaties ingespeeld. Als de gasten wat afwachtend zijn, dan gaan de medewerkers van Myphotobooth rond en trekken de gasten over de streep om leuke foto’s te maken. En als er 1 schaap over de dam is, dan volgen er veel meer…  

Hoe reageren opdrachtgevers op het resultaat? 

Na afloop van een event ontvangen we een stick met alle foto’s erop. Op de foto’s is iedereen altijd te zien met een glimlach. Ook onze opdrachtgevers zijn altijd enthousiast over het resultaat en vinden het een geweldige toevoeging op hun event. Bij een volgend event willen ze niet anders meer. Dus dan schakelen wij de hulp van Dennis weer in!  

Green screen: tijdloos en onbeperkt!

‘Daar heb je hen weer’, zul je misschien denken. ‘Komen ze weer aan met die grote woorden. Tijdloos en onbeperkt, ammehoela!’ Niet om het een of ander, maar green screens zijn wel degelijk tijdloos én onbeperkt. Hoe precies? Dat gaan we je nu vertellen.

Wat is een green screen photobooth?

Met een professionele green screen studio kun je jouw evenement op een serieuze, grappige of commerciële manier aankleden. Een green screen stelt je namelijk in staat om de achtergrond van een foto digitaal toe te voegen. Onze green screen photobooths zijn te vinden op allerlei events. Denk aan festivals voor de beleving en marketing, op zakelijke gelegenheden voor teambuilding en plezier of op evenementen voor marketing of product placement.

Je kunt het dus zo gek niet bedenken of wij kunnen het. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag voor een onvergetelijke photobooth die je gasten prikkelt, verrast, en bij blijft.

Tijdloos

Wat is er leuker dan de herinneringen aan een evenement? Een leuke foto die je aan dat evenement herinnert! Niets prikkelt ons geheugen zoals een foto. Bij een green screen photobooth krijgen de bezoekers enkele seconden na het fotomoment direct een printje om mee naar huis te nemen. Dat is nog eens een leuk aandenken! Eventueel kunnen logo’s naderhand over de foto heen geplaatst worden, waardoor mensen jouw bedrijfsnaam koppelen aan die ene onvergetelijke avond!

Onbeperkt

Wanneer je een green screen photobooth bij ons boekt kunnen jouw gasten onbeperkt printen. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf… onbeperkt is ook echt onbeperkt.

Met een gepersonaliseerde achtergrond – of meerderen waar jouw gasten uit kunnen kiezen – staat een green screen photobooth garant voor een onvergetelijke avond. De foto die ze mee naar huis nemen zal hen nog lang met veel plezier doen terugdenken.

Tijdloos en onbeperkt… daar is geen woord aan gelogen toch?

Bijzondere opmaak – we ❤️ it!

Wij komen graag langs op locatie om leuke, spontane en knettergekke foto’s te maken van jouw gasten. Maar wat maakt een leuke foto een onvergetelijke foto? Dat is een bijzondere, originele creatieve opmaak en lay-out. Onze entertainers gaan hier de deur nooit uit zonder die op zak te hebben.

Opmaak op maat
Houd jij van net zoveel creativiteit als wij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag buiten de gebaande paden en staan voor je klaar om er iets fantastisch van te maken. Wij nemen echt geen genoegen met enkel jullie namen en trouwdatum, of alleen je bedrijfslogo: en dat zou jij ook niet moeten doen. Wij hebben namelijk twee ontwerpers klaar zitten die de opmaak helemaal in jouw thema of huisstijl gieten. Zo maken wij de prints extra persoonlijk en zorgen die zo voor een mooi en persoonlijk cadeautje!

Mogelijkheden met lay-out
Naast de opmaak kan ook de lay-out helemaal aangepast worden. Foto’s kunnen op allerlei manieren worden geplaatst, gedraaid en gevormd! Ook bij greenscreen-achtergronden zorgen wij voor een humoristisch en creatief eindresultaat! Zeker voor marketing-acties kunnen wij jouw merk hierdoor perfect positioneren. En dat alles met een onvergetelijk eindresultaat en een blijvende glimlach bij jouw gasten of bezoekers – wat wil je nog meer?

 

Interesse in zo’n bijzondere opmaak? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

MyPhotobooth op de NOT onderwijsbeurs

NOT? Nee, wel! Onlangs zijn wij door Stichting Cito (ja, die Cito ja) uitgenodigd om een photobooth te verzorgen op de NOT onderwijsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat was Cito zó goed bevallen dat opdrachtgever Roxanne Drexler ons dat graag vertelde.

Vlieg mee met Cito
Stichting Cito bestond onlangs 50 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Hoe? De keuze was gevallen op een luchtballon-photobooth. “We wilden ons jubileum graag aan een breed publiek kenbaar maken”, vertelt Roxanne. “Onder het motto ‘vlieg mee met Cito’ konden bezoekers feestelijk op de foto.

Photobooth op locatie
“In onze beursstand was de photobooth geïntrigeerd in het decor”, gaat Roxanne verder. “Het enthousiaste team van MyPhotobooth zorgde ervoor dat de photobooth intensief gebruikt werd.” De booth was vormgegeven als een luchtballon met een mandje waar gasten in konden staan.

Bezoekers konden op de foto met allerlei props. “Daarna werden de foto’s naar de bezoekers gemaild. Als ze vervolgens een survey invulden”, legt Roxanne uit. “De e-mailadressen werden gebruikt om de bezoekers te vragen deel te nemen aan een kwaliteits-check van de Cito-toetsen. Privacy was erg belangrijk. Daarom werden de foto’s gemaild en niet op social media geplaatst.”

Eindstand: zéér positief
“We zijn op zoek gegaan naar een partij die op een speciale manier foto’s kon maken met een photobooth”, zegt Roxanne tot slot. “Myphotobooth.nl bleek de perfecte partij om dit te verzorgen. Met leuke accessoires en een enthousiaste entertainer werd het een feestje op onze stand, wat zorgde voor leuke interactie met onze bezoekers. Men kon de foto als aandenken mee naar huis nemen én wij hingen alle foto’s op in de stand.”

“Een maand later was er een open dag bij Cito. Hier waren we wederom op zoek naar leuke interactie met de bezoekers. We hoefden niet lang na te denken, want we wilden graag weer een photobooth van Myphotobooth.nl neerzetten. Wederom een groot succes!”

 

Klik hier om contact op te nemen.

Nieuw: de rijdende photobooth!

Ze zeggen wel eens dat stilstand achteruitgang is. Tel daarbij op dat wij zelf ook niet zo goed stil kunnen zitten en je kunt je wel voorstellen dat wij altijd op zoek zijn om te vernieuwen of leuke nieuwe concepten te bedenken. Zo zit al een tijdje de rijdende photobooth in onze hoge hoed, en is het moment bijna daar om die tevoorschijn te toveren!

Wat is een rijdende photobooth?
Misschien heb je ons filmpje al gezien, waarin Dennis en Dolf op, ehh, wetenschappelijk verantwoorde wijze het concept van de photobooth ontwikkeld hebben. Gaan we echt op een skateboard rondrijden en foto’s maken? Natuurlijk niet! (Of je moet dat echt graag willen natuurlijk…)

De rijdende photobooth is eigenlijk ontstaan vanuit de vraag of een photobooth te verplaatsen is. Maar helaas: die is niet heel mobiel. Tot nu! Onze rijdende photobooth in vintage stijl biedt de sfeerverhogende photobooth-ervaring aan, maar dan zonder kabels! Ideaal voor op locatie, op de dansvloer van je bruiloft, of op een festival telkens op de juiste plekken waar iets te beleven valt!

De voordelen van de rijdende photobooth
Hadden we al gezegd dat de rijdende photobooth mobiel was? Het is misschien een open deur intrappen, maar het is wel direct het allerfijnste aan de rijdende photobooth. Hij kan óveral mee naar toe en zelfs op jouw locatie is hij niet gebonden aan één specifieke plek. Normaal komen de bezoekers naar de photobooth toe, maar met de rijdende photobooth gaan wij naar hún toe!

Met een pakkende fotomarketing-campagne op maat kun je van de rijdende photobooth een onvergetelijke ervaring maken. Onze entertainers zorgen voor extra betrokkenheid en prikkelen mensen om op de foto te gaan. Met jouw eigen opmaak geef je je bezoekers een unieke herinnering mee naar huis, die op social media voor een flinke toename in traffic zorgen.

Voor wie is de rijdende photobooth?
De rijdende photobooth werkt het beste als je je bezoekers een leuke ervaring wilt bieden, maar niet op één vaste locatie. Waarom zou entertainment plaatsgebonden moeten zijn? Denk bijvoorbeeld aan grote outdoor events zoals festivals, waar meerdere dingen op diverse plekken plaatsvinden. Neem je rijdende photobooth mee de dansvloer op, breng je personeelsfeest op gang, of maak meters op een braderie of jaarmarkt om zo veel mogelijk bezoekers voor je camera te krijgen!

Voor meer informatie over ons gloednieuwe concept helpen we je graag verder. Vragen? Neem contact met ons op en laat je overtuigen door de rijdende photobooth!

Drie gratis fotomarketing-tips van Myphotobooth!

Foto-marketing zorgt voor veel traffic op social media

Door onze persoonlijke aanpak en kennis van foto-gebruik op social media verzorgen wij vele marketingacties. Niet alleen om nieuwe producten te introduceren maar ook om zichtbaarheid op evenementen te vergroten of om bezoekers te binden aan een merk. Veel van onze tips en tricks uit eigen ervaring geven wij niet zomaar cadeau. Toch willen we jullie een aantal gratis tips meegeven:

Tip 1- zorg ervoor dat er een actie gekoppeld wordt aan de posts op Social Media
Als bezoekers geen échte binding hebben met een merk/locatie/product zorg dan voor een extrastimulans om berichten de taggen of delen! Een actie aan de foto’s koppelen zorgt voor een hogere activiteit op Social Media. Boter bij de vis heb he als wij onze tablet of touch screen inzetten zodat gasten meteen kunnen mailen/delen/posten.

Tip 2 – Maak je foto écht waardevol
Een photobooth foto heeft iedereen wel eens gemaakt! Zorg ervoor dat de foto ook écht bijzonder is, dan is deze waardevoller om te delen op social media. Wij maken gebruik van humorvolle entertainers, aangepaste props en eventueel complete decors of effects om de beleving en het resultaat in de photobooth te optimaliseren. Een écht bijzondere foto krijgt ook bijzonder veel aandacht op social media.

Tip 3 – maak signing bij de photobooth
Wat is hier te doen? Hoe werkt het? Waar kunnen gasten de foto vinden? Allemaal vragen die meteen duidelijk moeten zijn. Vaak ontbreekt een fotomarketing-actie aan duidelijke instructies bij de photobooth zelf. Onze entertainers zorgen natuurlijk wel voor een goede routing maar met signing zien bezoekers op het evenement in één oogopslag wat er te doen is!

Meer informatie, advies of direct boeken

De Rijdende Photobooth – Dennis & Dolf gaan op onderzoek uit!


Wat hebben we nog niet, vragen wij onszelf wel eens af! Van black-light photobooth tot greenscreen en van een tropische photobooth tot een gemaskerd bal! Allerlei thema’s overal in doorgevoerd. Vaak kregen wij de vraag of de photobooth te verplaatsen is, de dansvloer mee op kan of zelfs compleet rondrijdend op een festival! Dat zette Dolf en Dennis aan het denken! Vanaf mei is onze rijdende photobooth in vintage stijl helemaal klaar om zonder bekabeling lekker mee te nemen naar de gasten toe! Natuurlijk met entertainers, onbeperkt printen en de opmaak van de foto helemaal naar jullie wensen. Bekijk in het volgende filmpje hoe Dennis en Dolf tot deze act zijn gekomen.

Het fanatieke team!

Myphotobooth is al jaren een kwalitatief en uniek bedrijf in foto-entertainment. En dat zien we met het aantal opdrachtgevers en het aantal boekingen die elk jaar blijven stijgen. Daarom is Dolf, naast de opdrachten, nu ook op kantoor komen versterken!
Marion, Stef en Marc staan te popelen om vele opdrachten voor jullie te kunnen draaien én Dennis en Sonny blijven nieuwe concepten en bijzondere wensen ontwikkelen.
Lees hier wie er allemaal bij ons team zit!

 

Altijd een fanatieke entertainer inclusief!

Soms krijgen we de vraag of wij een photobooth zonder begeleiding kunnen verzorgen. Asjemenou, wat jammer nou… Dat doen wij namelijk liever niet. Dit omdat één van onze unieke krachten juist de entertainer is! Daarom leggen wij graag aan jullie uit waarom er altijd een fanatieke entertainer inclusief is!


Waarom een entertainer?

Wij zorgen ervoor dat jullie gasten nét wat ludieker op de foto staan dan in een doorsnee fotohokje. Daardoor is deze foto veel leuker om te krijgen en te bewaren. Dit kunnen wij uiteraard niet zonder een fanatieke entertainer. En dan hebben we nog niet eens vernoemd dat het maken van foto’s mét entertainer heel veel plezier en humor geeft. Iets wat onze opdrachtgevers juist enorm waarderen! Wat ook nog een mooie bijkomstigheid is, is dat onze entertainer ter plekke kan adviseren, bijsturen of problemen kan oplossen om altijd een easy-going opdracht te draaien!

100% fun-factor

Ieder feest of evenement is anders en vraagt om een andere aanpak van het entertainment. Bij ons is er dan ook geen weekendhulp te vinden die wacht tot hij de spullen weer kan inpakken. Het is een entertainer met humor en improvisatievermogen, die zorgt voor 100% fun garantie en veel foto’s.

Meer beleving

Wij beschikken over photobooths met een open opstelling in plaats van een fotohokje. Zo kunnen de gasten genieten van het plezier dat gaande is in photobooth. Onze entertainer neemt een divers accessoires pakket mee, zodat de gasten altijd weer iets nieuws uit de koffer kunnen toveren. Tevens zorgt de entertainer voor meer beleving en een ultiem gezellige sfeer.

Interesse in een photobooth mét sfeermaker? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

De meest populaire photobooths van 2018

Nieuwsgierig wat de meest aangevraagde photobooths van 2018 waren? Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet!  

Christmas photobooth

Dit jaar geen kerstkaart maar een persoonlijke foto uit de photobooth! De photobooth in kerststijl is interessant om in te zetten op een kerstborrel, personeelsfeest of kerstdiner. Ook dit jaar viel deze thema photobooth goed in de smaak. Ook is de kerst photobooth leuk op kerstmarkten, in winkelcentra of op kerstshows.  

Marketing photobooth

De marketing photobooth is een ideaal middel in je zakelijke marketingcampagne! Het is origineel, opvallend en geheel aan te passen qua communicatie. De foto wordt direct afgedrukt en fungeert als persoonlijke give away die een relatie of bezoeker mee krijgt als aandenken. Ook kunnen de foto’s real time op social media geplaatst worden.  

Foute party photobooth

En last but not least.. De foute party photobooth! Denk hierbij niet alleen aan snorren op stokjes, maar juist aan de extra foute items! Opblaasfiguren, 18+ gadgets, pruiken en ander ludiek verkleedmateriaal. Kortom, een leuke toevoeging voor op jullie foute personeelsfeest of festival.  

Greenscreen

Of ga voor de inzet van een greenscreen! Op deze manier wordt iedere gewenste achtergrond mogelijk! Wat voor achtergronden er worden gebruikt tijdens de entertainment? Dat bepaal jij! Samen met onze ontwerper worden er 1 tot 3 verschillende achtergronden gemaakt.  

Een van de bovenstaande photobooths boeken in het nieuwe jaar? Klik dan hier