Foto’s maken + entertainment = fototainer!

 • 100% humor, improvisatie en entertainment

  Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor, maffe improvisatie en unieke foto’s!

 • Keuze uit vele thema’s, attributen en typetjes

  Elk evenement heeft zijn eigen stijl. Als kameleon zorgen wij voor entertainment geheel naar jullie wensen!

 • Foto’s in groot digitaal formaat, met uw logo of tekst

  Ook de foto’s van onze entertainers worden voorzien van persoonlijke opmaak!

 • Rondlopend zien wij iedereen!

  Wij komen overal op uw feest! Geen vaste locatie, wij komen naar uw gasten toe!

Onze rondlopende foto entertainers zijn een succes!

Een rondlopende foto entertainer kunt u vergelijken met een feestfotograaf of typetje. eén of meerdere entertainers die de gasten vermaakt in een ludiek pak of als typetje. De combinatie van foto’s maken en entertainment rondlopend is een fototainer. Onze rondlopende foto entertainers gaan uw zaal in om de gasten op een ludieke manier op de foto te zetten. Wij kunnen improviseren als de beste en verleiden iedereen tot fanatieke foto’s. Daarbij worden de foto’s ook geprint! Deze worden vaak bij de entree op een ‘waslijn’ gehangen of door ons meegegeven tussendoor of aan het einde van het evenement.

De invulling van de act kan op veel verschillende manieren. Wij zijn flexibel inzetbaar en verplaatsbaar. Dit zorgt ervoor dat wij pro actief naar de gasten toe kunnen.

Onze concepten:

Rondlopende entertainer mét props

Eén entertainer heeft een tray met props. Hier halen gasten leuke accessoires uit om te verkleden. De andere foto entertainer maakt hiervan een leuke foto. Deze act is goed uit te voeren bij grote drukte en weinig ruimte zoals kermissen, festivals, openbare evenementen, drukke personeelsfeesten.

Photobooth challenge

Wij verzorgen opdracht kaartjes. Gasten mogen met een groepje een kaartje trekken en lezen wat de opdracht is. Wij zorgen ervoor dat de opdracht goed verloopt. De fun factor is hierbij erg hoog én de variëteit aan foto’s enorm. Natuurlijk houden wij deze opdrachten nog geheim. Deze act is extra leuk voor gasten die elkaar al kennen, besloten partijen en op festivals en openbare evenementen waar we ruimte hebben.

Pop up greenscreen

Op elke plaats kunnen wij een opvouwbaar greenscreen in een paar seconden uitklappen. De foto entertainer zorgt voor instructies hoe de gasten op de foto gaan. Na het maken van de foto plaatsen wij een ludieke achtergrond achter de foto. Wanneer de gasten de foto op komen halen zien zij pas welke achtergrond wij gekozen hebben voor hun foto. Dat zorgt voor veel humor en lachende gasten.
Omdat wij wel weten welke achtergronden er zijn, weten wij ook wat de poses zijn die wij de gasten laten doen. De achtergronden bespreken wij in overleg en kan op elk evenement aangepast worden.
Voorbeeld: bij een feest op een beachclub laten wij jonge mannen naar één punt geïnteresseerd kijken. De uiteindelijke foto is een strandscéne met knappe dame waar ze niet naar kijken en een humoristisch onaantrekkelijk persoon waar ze wel aantrekkelijk naar kijken. Het verrassingseffect met het geven van de foto levert veel sensatie en humorvolle reacties op. (knap lange tekst. Ik zou deze ofwel weglaten of indikken en dan verwijzen naar de pagina green screen).

Contact foto entertainer:

Deze concepten zijn te boeken vanaf €750,- exclusief btw en reiskosten.
Heeft u interesse of wilt u meer weten? Bel ons dan op 0497-336317. Of mail ons: info@www.myphotobooth.nl Ook kunt u het contactformulier onderaan de pagina invullen.

Foto entertainer is een succes geweest bij de volgende bedrijven en evenementen: