Onze rondlopende foto entertainers zijn een succes!

Een rondlopende foto entertainer kunt u vergelijken met een feestfotograaf of typetje. Eén of meerdere entertainers die de gasten vermaakt in een ludiek kostuum of als theatraal typetje. De combinatie van een bijzondere verschijning in combinatie met een foto werkt uitstekend! Onze rondlopende foto entertainers gaan uw zaal in om de gasten op een ludieke manier op de foto te zetten. Wij kunnen improviseren als de beste en verleiden iedereen tot fanatieke foto’s. Daarbij worden de foto’s ook geprint! Deze worden vaak bij de entree op een ‘waslijn’ gehangen of door ons meegegeven tussendoor of aan het einde van het evenement.

De invulling van de act kan op veel verschillende manieren. Wij zijn flexibel inzetbaar en verplaatsbaar. Dit zorgt ervoor dat wij pro actief naar de gasten toe kunnen.

100% HUMOR, IMPROVISATIE EN ENTERTAINMENT

Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor, maffe improvisatie en unieke foto’s!

KEUZE UIT VELE THEMA’S, ATTRIBUTEN EN TYPETJEs

Elk evenement heeft zijn eigen stijl. Als kameleon zorgen wij voor entertainment geheel naar jullie wensen!

RONDLOPEND ZIEN WIJ IEDEREEN!

Wij komen overal op uw feest! Geen vaste locatie, wij komen naar uw gasten toe! Wij zien iedereen of ziet iedereen ons? 🙂

Diverse concepten mogelijk:

Theatraal entertainment

Wij verzorgen een ludieke theatrale act zoals Joop & Jannie roddeljournalisten, Tiroler Anton, Chique de friemmel.. en vele andere humorvolle personages. Vaak thematiseren wij de act op basis van het evenement. Tijdens de act worden er op ongedwongen manier bijzondere portretten gemaakt van de gasten. Een opvallende verschijning met een mooi presentje voor alle gasten!

Rondlopende entertainer mét props

Eén entertainer heeft een tray met props. Hier halen gasten leuke accessoires uit om te verkleden. De andere foto entertainer maakt hiervan een leuke foto. Deze act is goed uit te voeren bij grote drukte en weinig ruimte zoals kermissen, festivals, openbare evenementen, drukke personeelsfeesten.

Pop up greenscreen

Op elke plaats kunnen wij een opvouwbaar greenscreen in een paar seconden uitklappen. De foto entertainer zorgt voor instructies hoe de gasten op de foto gaan. Na het maken van de foto plaatsen wij een ludieke achtergrond achter de foto. Wanneer de gasten de foto op komen halen zien zij pas welke achtergrond wij gekozen hebben voor hun foto. Dat zorgt voor veel humor en lachende gasten.
Omdat wij wel weten welke achtergronden er zijn, weten wij ook wat de poses zijn die wij de gasten laten doen. De achtergronden bespreken wij in overleg en kan op elk evenement aangepast worden.
Voorbeeld: bij een feest op een beachclub laten wij jonge mannen naar één punt geïnteresseerd kijken. De uiteindelijke foto is een strandscéne met knappe dame waar ze niet naar kijken en een humoristisch onaantrekkelijk persoon waar ze wel aantrekkelijk naar kijken. Het verrassingseffect met het geven van de foto levert veel sensatie en humorvolle reacties op. (knap lange tekst. Ik zou deze ofwel weglaten of indikken en dan verwijzen naar de pagina green screen).

Photobooth challenge

Wij verzorgen opdracht kaartjes. Gasten mogen met een groepje een kaartje trekken en lezen wat de opdracht is. Wij zorgen ervoor dat de opdracht goed verloopt. De fun factor is hierbij erg hoog én de variëteit aan foto’s enorm. Natuurlijk houden wij deze opdrachten nog geheim. Deze act is extra leuk voor gasten die elkaar al kennen, besloten partijen en op festivals en openbare evenementen waar we ruimte hebben.

Voorbeelden foto entertainers

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp