CONCEPTING VAN UW PERSOONLIJKE PHOTOBOOTH!

Een thema photobooth creëren wij geheel naar wens! Dennis, onze imagineer, is een duizendpoot. Samen met u als opdrachtgever maken we een plan om de photobooth naar jullie wensen te integreren op uw evenement. Elk evenement is anders, er is een ander doel en de middelen tellen ook mee natuurlijk! Daarom gaan wij samen in gesprek en gooien we alle ideeën, wensen en het doel op tafel om een bijzondere belevenis te creëren van de photobooth.
Van relatieborrel tot marketingactie en van productlancering tot personeelsfeest. Wij zorgen voor een compleet concept met de photobooth als onderdeel.
Enkele voorbeelden van vorige producties staan later deze pagina uitgelegd. 

Hoge kwaliteit en flexibiliteit

Onze kennis blijft niet steken bij kwalitatieve fotografie! Ons inlevingsvermogen en organisatietalent zetten wij graag in!

Co-creatie? We love it!

Samen creëren wij een perfecte foto-activatie voor uw doel! Wij hebben de kennis en ervaring, jullie het doel!

Totale beleving

Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie! Dat zorgt voor een extra bijzondere foto die in gedachte blijft!

Voorbeelden specifieke wensen

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

      •  

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

THEMA-FEEST? WIJ HEBBEN AL VELE CONCEPTEN VOOR U GECREËERD!

De thema photobooth zorgt voor sfeer en beleving helemaal op uw evenement zijn afgestemd! Onze photobooth is flexibel inzetbaar op veel verschillende gelegenheden en in elk thema te gieten! Wij zijn in de afgelopen jaren al op vele feesten en evenementen geweest. Daaruit zagen we diverse trends en populaire thema’s die allemaal toepasbaar zijn op entertainment met de photobooth. Daarom hebben wij een aantal thema’s vast in ons assortiment opgenomen. Bekijk ze hieronder!

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp