Magische fotospiegel huren

Combineer het entertainment met een onzichtbare photobooth en je hebt, gloednieuw in het assortiment, de fotospiegel. In deze spiegel kun je niet alleen jezelf zien, maar geeft het magische scherm je ludieke opdrachten die vooraf allemaal in te stellen zijn. Dit zijn opdrachten die met de foto’s te maken hebben. Ook hier kan je tekst en props toevoegen en de magische spiegel zal je foto direct en onbeperkt printen. Natuurlijk komt onze entertainer mee om de interactie te verhogen. Bij elke foto zit een ludieke opdracht dus voor kleine gezelschappen geeft de magische fotospiegel een extra stukje beleving. Bij grote evenementen adviseren wij om green screen of photobooth met extra features in te zetten, dan blijft de doorloopsnelheid lekker hoog!
De fotospiegel is te boeken voor 4 uur inclusief onbeperkt printen en onze entertainer vanaf €550,- voor kleine gezelschappen en feesten. 

Extra entertainment door ludieke opdrachten

Naast onze entertainer/gastheer zorgt ook de magische spiegel zelf voor ludieke opdrachten om te gekke foto’s te maken. 

Uniek design

Elk evenement, bruiloft, afscheid is anders. Daarom ook voor iedereen een uniek ontwerp op het scherm. U bepaalt de afbeelding, tekst, kleur en vormgeving. Op de fotospiegel kunnen digitale props worden toegevoegd. 

Perfecte service

Persoonlijk contact, daar houden we van! Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft!

Boek nu voor jullie bruiloft

Boek onze magic mirror voor jullie bruiloft of jubileum en we nemen een ruim assortiment aan bruiloft props gratis mee!

      •  

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp