Het nieuwe vintage 🙂

 

      •  

Gewapend met een ouderwetse of ‘nieuwe’ polaroid camera gaan onze entertainers op zoek naar leuke ‘kiekjes’. In een outfit geheel passend bij het evenement komen ze op een ongedwongen manier bij de bezoekers aan tafel, verwelkomen ze bij de entree of lopen ze rond op zoek naar bezoekers die graag een cadeautje mee naar huis nemen! Een herkenbare act, mogelijk op afstand en makkelijk toepasbaar!
Naast interactie en een welkom gevoel zorgen onze ervaren entertainers voor een gezellige dosis humor. Want lachend of een beetje maf op de foto is het leukste natuurlijk. De aangepaste kostuums, een eventueel theatraal sausje en een vooraf afgesproken aantal prints zijn inclusief. Extra prints zijn op basis van nacalculatie

 

Sneak-peak @ stadsoase De Zomertuin

 

      •  

Bekijk de video van polaroid dames en heren

 

      •  

ENTERTAINMENT MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van dit entertainment een beleving die gasten onthouden. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

Old fashioned en digitale foto's

Wij beschikken over een flink aantal verschillende polaroid foto camera’s. Van nostalgische uit de pruikentijd tot nieuwe polaroid camera;s waar een sticker uit komt of waarvan we de foto’s ook digitaal op kunnen slaan. Elke opdracht vraagt om een persoonlijke aanpak! 

Nostalgie of niet, wij presenteren ons altijd professioneel!

AAN TE PASSEN OP ELK EVENT

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Een cadeautje dat we in elk concept kunnen doorvoeren. Van chique kostuums tot sexy en van kerstman tot rock ’n roll stijl. 

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp