FOTOMARKETING DANKZIJ DE PHOTOBOOTH!

Een photobooth inzetten voor fotomarketing is een goed idee! Fotomarketing is origineel, opvallend en volledig te personaliseren! Naast dat een foto fungeert als dé perfecte giveaway, is fotomarketing ideaal voor het onder de aandacht brengen van een logo of marketingcampagne. Fotomarketing is dus een goede strategie om gezien te worden!

GRATIS ADVIES OVER UW MARKETINGACTIE

Onze ruime ervaring in fotomarketing zorgt voor een perfecte actie!

MARKETING VOOR ALLE BRANCHES MOGELIJK

Naamsbekendheid? Zichtbaarheid? Traffic op social media? Wij bereiken uw doel!

OPVALLEND OP UW EVENT EN OP SOCIAL MEDIA!

Booming social media door onze bijzondere foto’s!

Voorbeelden foto marketing

 

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

Fotomarketing door MyphotoboothNL

MyPhotoboothNL beschikt over veel ervaring op het gebied van fotomarketing. Wij zijn in staat om voor zeer uiteenlopende bedrijven een succesvolle fotomarketing actie uit te zetten. Naast de verschillende opdrachtgevers, is fotomarketing geschikt om in te zetten op diverse gelegenheden.

Fotomarketing op diverse gelegenheden

Een evenement, beurs of festival, allemaal geschikte locaties om gebruik te maken van fotomarketing. De photobooths van MyPhotoboothNL zijn aan te passen aan iedere gewenste vorm van fotomarketing. De photobooth beschikt namelijk over een hoge funfactor. Bezoekers ondergaan de beleving, waarna de foto ter plekke wordt afgedrukt. Naast dat het design van de photobooth inspeelt op de fotomarketing, is ook de opmaak van de foto’s zelf voorzien van de gewenste huisstijl!

Fotomarketing mét entertainer

MyPhotoboothNL onderscheidt zich van andere aanbieders op het gebied van fotomarketing. MyPhotoboothNL maakt namelijk gebruik van een photobooth mét entertainer! Deze entertainer benadert bezoekers proactief en trekt gasten op een positieve wijze over de streep om op de foto te gaan. Kortom, dit zorgt voor meer foto’s en dus een succesvolle fotomarketing.

Fotomarketing om gezien te worden

Het doel van het inzetten van fotomarketing kan enorm verschillen. Zo kan het zijn dat een bedrijf fotomarketing inzet om meer bezoekers naar hun website of social media te genereren. Maar ook meer naamsbekendheid is een veelvoorkomend doel van fotomarketing. Naast dat de foto’s tastbaar uit de photobooth komen, zorgen de foto’s ook voor enorme traffic op social media!

Op zoek naar advies omtrent fotomarketing? MyPhotoboothNL denkt graag mee over een ge-wel-di-ge fotomarketing actie!

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp