Greenscreen foto entertainment zorgt voor humorvolle foto’s!

Deze foto’s bewaren gasten lang en delen op social media. Perfect voor marketingacties, beurzen, evenementen, relatiedagen én personeelsfeesten.

GREENSCREEN: HOE WERKT HET?

Hoe werkt greenscreen foto entertainment? Wij zorgen voor een compacte en professionele foto studio met een groene achtergrond. Onze entertainers zorgen voor instructies en enthousiasme om uw gasten een geweldige foto te laten maken die ze zelf niet kunnen maken. Wij verwerken altijd een flinke dosis humor in de foto waardoor deze veel gedeeld wordt op social media. Iedere PhotoBooth gast krijgt binnen enkele seconden een print mee. Door het greenscreen kunnen wij de gasten in een grappige of bijzondere achtergrond plaatsen. Eventuele logo’s kunnen daarna nog over de foto heen worden geplaatst.

Unieke en bijzondere achtergronden

De achtergronden worden altijd speciaal voor u ontworpen! Onbeperkt printen is ook écht onbeperkt!

MARKETING VOOR ALLE BRANCHES MOGELIJK

Er zijn veel mogelijkheden om producten, evenementen of diensten te promoten omdat de hele achtergrond van de foto makkelijk aan te passen is. Zelfs met meerdere achtergronden!

Opvallend door de humor!

Een humorvolle achtergrond zorgt voor een verrassend en verbazend effect bij uw gasten.

Voorbeelden Greenscreen photobooth

Wat een diversiteit aan ontwerpen! Geweldig! Zoals je ziet houden wij wel van een flinke dosis humor. Elke greenscreen achtergrond wordt door ons speciaal voor jullie gemaakt en getest. Daarnaast bevat elke fotoprint een overlay. Een laag ‘over’ de foto zodat logo of tekst altijd op de voorgrond staan!

GREENSCREEN MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de greenscreen entertainment een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met ludieke achtergronden! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

ACHTERGRONDEN: UW FANTASIE IS HET ENIGE LIMIET!

Wat voor achtergronden gebruiken jullie bij greenscreen foto entertainment? Dat bepaalt u! Samen met u als opdrachtgever maken wij een ontwerp naar smaak. Onze designer maakt 1 tot 3 verschillende achtergronden. Humor, grappige situaties of mooie herinneringen zijn vaak de kernwoorden voor een fantastisch ontworpen achtergrond. Natuurlijk passen wij de ontwerpen geheel aan op uw themafeest, product, huisstijl of specifiek doel van het evenement.

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp