Greenscreen foto entertainment: Humorvol en veel marketing mogelijkheden!

  • Onbeperkt printen en achtergronden naar wens

    De achtergronden worden altijd speciaal voor u ontworpen!Onbeperkt printen is ook écht onbeperkt!

  • Veel marketing-mogelijkheden!

    Er zijn veel mogelijkheden om producten, evenementen of diensten te promoten omdat de hele achtergrond van de foto makkelijk aan te passen is. Zelfs met meerdere achtergronden!

  • Wij houden van humor!

    Een humorvolle achtergrond zorgt voor een verrassend en verbazend effect bij uw gasten!

Greenscreen foto entertainment zorgt voor humorvolle foto’s!

Deze foto’s bewaren gasten lang en delen op social media. Perfect voor marketingacties, beurzen, evenementen, relatiedagen én personeelsfeesten.

Greenscreen: hoe werkt het?

Hoe werkt greenscreen foto entertainment? Wij zorgen voor een compacte en professionele foto studio met een groene achtergrond. Onze entertainers zorgen voor instructies en enthousiasme om uw gasten een geweldige foto te laten maken die ze zelf niet kunnen maken. Wij verwerken altijd een flinke dosis humor in de foto waardoor deze veel gedeeld wordt op social media. Iedere Photo Booth gast krijgt binnen enkele seconden een print mee. Door het greenscreen kunnen wij de gasten in een grappige of bijzondere achtergrond plaatsen. Eventuele logo’s kunnen daarna nog over de foto heen worden geplaatst.

Achtergronden: uw fantasie is het enige limiet!

Wat voor achtergronden gebruiken jullie bij greenscreen foto entertainment? Dat bepaalt u! Samen met u als opdrachtgever maken wij een ontwerp naar smaak. Onze designer maakt 1 tot 3 verschillende achtergronden. Humor, grappige situaties of mooie herinneringen zijn vaak de kernwoorden voor een fantastisch ontworpen achtergrond. Natuurlijk passen wij de ontwerpen geheel aan op uw themafeest, product, huisstijl of specifiek doel van het evenement.

Prijzen greensceen foto entertainment

greenscreen foto entertainment is te boeken vanaf € 750,- inclusief entertainment voor de leukste foto’s. Deze prijs is voor de kleinere evenementen. Bij grotere evenementen wordt onze photobooth gedraaid met 2 entertainers die vanaf €950,- onvergetelijke momenten zullen creëren waar gasten nog lang na terug zullen kijken.