De videozuil

Onze nette installatie met hoge kwaliteit camera zorgt voor goede, korte, video-opnames. Gasten kunnen eenvoudig hun felicitatie, mededeling, bedankwoord inspreken op video met één druk op de knop. Ook een dansje, leuke grap of anekdote wordt erg gewaardeerd! Een aandenken voor altijd!

Er is goed nagedacht over het ontwerp van De Videozuil, deze is namelijk uniek in heel Nederland! De camera staat op oog-hoogte waardoor gasten gewoon recht vooruit kunnen kijken (geen dubbele kinnen en grote neusgaten op de video’s dus). Daarnaast is het scherm inclusief digitale camera kantelbaar zodat grote gasten, kinderen of minder valide gasten altijd makkelijk een video kunnen opnemen. De belichting kan ten alle tijden eenvoudig worden bijgesteld. De Videozuil is makkelijk aan/uit te zetten en te verplaatsen. De persoonlijke  service krijg je er gratis bij. De videobeelden komen zo spoedig mogelijk via wetransfer of USB per post jullie kant op!

Kwaliteit met kantelbaar scherm

De enige videozuil die een kantelbaar scherm heeft! Zo kunnen ook kinderen, gasten in een rolstoel of een grote ceremoniemeester makkelijk de camera verzetten. Ook de belichting is met een draai aan te passen. Natuurlijk gebruiken wij een kwalitatieve microfoon.

Uniek design

Elk evenement, bruiloft, afscheid is anders. Daarom ook voor iedereen een uniek ontwerp op het scherm. U bepaalt de afbeelding, tekst, kleur en vormgeving.

Perfecte service

Persoonlijk contact, daar houden we van! Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft!

Voorbeelden De Videozuil

Voor elk evenement een unieke opmaak. Hier vind je vele voorbeelden van de welkomst-schermen op De Videozuil.

De Videozuil huren:

De huurprijs van De Videozuil is € 249,- per dag. Dit is inclusief:
♥ De Videozuil voor 24u onbeperkte opnames
♥ Persoonlijk welkomstscherm met eigen foto, tekst en vormgeving op de videozuil.
♥ De video’s snel via wetransfer.

Bezorgen en ophalen binnen 30 km gratis, daarna € 1,60 per km (volgens de Goole maps routeplanner). De afstand wordt 1x berekend vanuit Eindhoven. Indien we niet voor de deur kunnen parkeren voor laden en lossen zijn de extra kosten €30,-.

 

De Videozuil met host of entertainer:

 De huurprijs van De Videozuil met host of entertainer  is € 395,- voor 3 uur. Dit is inclusief:
♥ De Videozuil voor 3u onbeperkte opnames
♥ Ervaren en enthousiaste host die gasten op pro actieve manier benaderd zonder opdringerig te zijn.
♥ Persoonlijk welkomstscherm met eigen foto, tekst en vormgeving op de videozuil.
♥ De video’s snel via wetransfer.

Reiskosten binnen 60 km gratis, daarna € 0,80 per km (volgens de Google maps routeplanner). De afstand wordt 1x berekend vanuit Eindhoven.

 

Extra opties:

♥ De opnames achter elkaar monteren:
We maken van alles video’s één grote film die achter elkaar kan worden afgespeeld. Geen pauzes tussen de filmpjes, gewoon lekker aan één stuk door. De kosten hiervoor zijn €75,-.

♥ Compilatie video van de opnames:
Er wordt een compilatie video gemaakt van de video’s. Onze videograaf bekijkt alle video’s en gaat op zoek naar de leukste, mooiste en fanatiekste momenten in elke video. Van deze beelden maakt hij één filmpje van een aantal minuten dat soepel in elkaar over loopt én netjes gemonteerd is. Eventueel kunnen er logo’s , visuals of andere huisstijl elementen toegevoegd worden.
Compilatie video  zonder visuals € 175,- en met visuals € 195,-

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp