Uniek! Een mobiele photobooth die kan rijden!

De photobooth komt naar uw gasten toe! Onze nieuwe photobooth heeft een ingebouwde accu waardoor deze in sets van 2 uur mobiel ingezet kan worden. Net zoals bij een gewone photobooth maar dan zonder vaste standplaats. Compleet met fanatieke entertainers die pro actief op jullie bezoekers afstappen; gegarandeerd succes. Wij zijn zichtbaar op het hele evenement om een leuk kiekje te schieten. Onze entertainer ontvangt de bezoekers en laat ze leuke props uit zijn verkleedkist uitzoeken. Vervolgens maken we wat ruimte voor de photobooth en wordt razendsnel de foto gemaakt. Automatisch voorzien van uw branding/logo en direct geprint in een paar seconden.

 De enige in Nederland waarbij we een mobiele photobooth helemaal in elk thema kunnen gieten. De rijdende photobooth is perfect voor (openbare) evenementen, (theater) festivals, winkelcentra en in te zetten als marketing actie! Zo kunnen wij ook eenvoudig op verschillende locaties ‘pop uppen’. Van de entree naar de foodtrucks en van de dansvloer tot de uitgang. Wij zijn overal!

Mobiel verplaatsbaar én gethematiseerd

Natuurlijk thematiseren wij de mobiele photobooth geheel naar wens. Helemaal in stijl van het evenement of de branding van uw merk. Wij zijn flexibel en denken gratis mee!

ALL-INCLUSIVE CONCEPT

We creëren onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints, uniek ontwerp van de foto, gethematiseerde props en fanatiek entertainment zonder zorgen!

Twee entertainers voor humor en improvisatie

De mobiele photobooth wordt altijd begeleid door 2 entertainers. Dat is onze kracht: Humor, improvisatie en complimenteus. Dat maakt een gewone foto pas écht waardevol!

Voorbeelden Mobiele photobooth

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp