Ontelbaar veel mogelijkheden! 

MyPhotobooth creëert onvergetelijk leuke momenten door entertainment en legt deze vast middels een foto. Maat werk in oplossingen, doelstellingen en beleving! Onze diensten gaan veel verder dan een standaard photobooth op een evenement. Extra features zijn onze specialiteit, want wij maken de belving graag extra bijzonder én zakelijk kunnen we een hoger doel bereiken! Als een kameleon passen wij ons perfect op de gelegenheid aan!

Hieronder enkele voorbeelden van ‘special features’
Voor meer inspiratie of een uniek op maat gemaakte photobooth kijk je hier.

        •  

Digitale props

Wat leuk! Op het scherm kunnen gasten zelf digitale props toevoegen. Deze props kunnen we volledig ontwerpen (bijvoorbeeld in jouw huisstijl) en direct toevoegen. Denk dan aan hoedjes, snorren, teksten, of specifieke producten die na het maken van de foto toegevoegd kunnen worden op de juiste plaats.  

Tekst typen bij foto

Naast digitale props kunnen gasten ook een eigen tekst toevoegen aan de fotoprint. Vooraf wordt bepaald waar deze tekst komt te staan. Na het maken van de foto kunnen gasten hun tekst typen. Een felicitatie aan het bruidspaar, een slogan voor een merk of een social media-post. De tekst wordt direct verwerkt op de geprinte foto!  

Theatrale acteur als host

Regelmatig thematiseren wij een photobooth met een theatrale entertainer. Rudi bij onze Oktoberfest-booth, een griezelige acteur bij de Halloween-booth, Priscilla het ordinaire blondje op een festival of kermis, De kerstman of onze piccolo die een chic en warm welkom geeft. Samen met Impact Theater-acts verzorgen wij deze combinatie van theater en photobooth!

Roulatie scherm foto’s

Met het grote touchscreen-beeldscherm naast de photobooth kunnen gasten direct hun foto’s terug zien op een groter scherm. Dit werkt aanstekelijk voor andere gasten die nog niet aan de beurt zijn geweest. Het zorgt voor een stuk attentiewaarde én een extra lach op de gezichten. Zeker bij zakelijke evenementen is dit een grote plus in de beleving! 

Foto's mailen naar bezoekers

Onze sortware kan de foto’s of gifjes direct naar de bezoekers mailen. Op het scherm van de photobooth of vanuit een tablet buiten de photobooth kunnen gasten de foto naar zichtzelf mailen of smsm-en. De mailadressen blijven bewaard dus daar kan een marketingactie aan gekoppeld worden. 

Beveiligde online foto gallerie

De foto’s die gemaakt worden in onze photobooths kunnen op een verzamelpagina komen. Deze pagina kan met wachtwoord en link beveiligd worden en zal nooit openbaar worden gedeeld. Alleen de bezoekers met de link kunnen hun foto downloaden. Ook erg leuk met de gif-jes! 

Decor's en backdrops

Wij zijn de koning van de thematisering bij foto-activaties! Wij passenalle facetten van de photobooth aan op het thema. Dit kan ook met het decor natuurlijk: Vanuit een skigondel in winterlandschap, een ’the great gatsby’ decor met oude camera, rode loper en theatergordijn of wil je op de oktoberfest tour? Naast het festival-decor met verlichting hebben we dus ook meer thematische decors!

Event fotografie

Naast een foto activatie zorgen wij op vele evenementen voor een foto- of videograaf die zeer kwalitatief het complete evenement op de gevoelige plaat vastlegt. In combinatie met een fotoactivatie kunnen we een mooi totaalpakket voorstellen. 

Specials

Onze creativiteit kent geen grenzen! Een complete auto van ballonnen, een ballenbak-photobooth of wil je de winterse sferen met een sneeuwstorm als photobooth?! Onze ideeën combineren we met jullie doelstelling om een complete beleving voor de bezoekers te maken!

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp