Event fotografie 

Naast ludieke foto-activaties hebben wij natuurlijk een goede fotografische kennis gespecialiseerd op (Bedrijfs- )evenementen. Wij weten wat er speelt op een evenement, bereiden ons goed voor zodat we weten wanneer we waar moeten zijn en spelen flexibel in op de situatie met onze diversiteit aan apreratuur. 
Het is mogelijk om tussen de bezoekers party-forografie te doen maar de fotografen Gijs en Wesley zijn gespecialiseerd in event-fotografie en wel wat meer gewend. Ze leggen emotie van gasten op de gevoelige plaat zonder dat gasten dit opmerken. Ze zorgen voor mooie details van bijvoorbeeld gerechten en ze schieten perfecte overzicht plaatjes. De samenwerking met entertainment en artiesten is flexibel zodat beide partijen erg tevreden zijn over de foto’s die worden aangeleverd. Heb je specifieke wensen? Kom maar op! Onze creativiteit kent geen grenzen! 
Onze fotograven Gijs en Wesley worden regelmatig ingezet bij o.a. : Q music foute party, Paaspop Schijndel, Ledgents live, Elsom open air en vele besloten bedrijfsevenementen. 

Oog voor diversiteit aan foto's

Een grote diversiteit aan foto’s! Niet alleen party-foto’s maar ook details, emoties en bijzondere overzichts-foto’s! 

Flexibiliteit

Elk evenement is anders, dat vergt een andere voorbereiding en andere artiesten en performers. Al kameleon zorgen wij voor een prettige samenwerking. 

Rechtenvrije beelden

Onze beelden worden altijd rechtenvrij aangeleverd. Deze kunnen dus goed voor social media en marketing ingezet worden. 

Voorbeelden Event fotografie

Dit zijn enkele voorbeelden uit een groot portfolio.

      •  

Event forografie:

♥ De 
♥ P
♥ De foto’s snel via wetransfer.

 

 

Pakket 2:

♥ 
♥ 
♥ 
♥ De foto’s snel via wetransfer.

 

 

Extra opties:

♥ :
La la

♥ :
La la

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp