Boomerang photobooth

De video-booth is hilarisch! Een ludieke act voor evenement, festival of personeelsfeest met een hoog entertainment-gehalte!
De bekende app Boomerang maakt hele korte video-opnames zonder geluid. In een paar seconden maak je een grappige beweging. Deze beweging wordt snel herhaald en zo krijg je hilarische filmpjes. We gooien er een leuke opmaak tegenaan en we zetten het resultaat is klaar voor Social Media!

En wat doen onze entertainers? Zij zorgen voor enorm veel enthousiasme, foute ideeën en de gekste accessoires en voorwerpen. Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de boomerang photobooth. Dit kan in een leuk decor of met een achterwand. Dit kunnen wij in elk thema of huisstijl gieten. De opmaak van Boomerangs staat al voor jullie klaar. Iedereen klaar op de set… en draaien maar!

De boomerang-booth is zeer flexibel inzetbaar. Personeelsfeest, bedrijfsfeest op een kerstborrel of als marketing machine! Filmpjes doen het erg goed op social media én ze vallen meer op dan gewone afbeeldingen. Zeker als de video’s persoonlijk, kort en humorvol zijn en daar zorgen wij voor.

Boomerang is erg populair

De app heeft bijna iedereen, maar dan nu al entertainment-act!

Humor en veel props

Onze entertainers zijn erg fanatiek en bezorgen jouw te gekke ideeën en een lach op je gezicht!

Opvallend op uw event en op social

Booming social media door onze bijzondere boomerangs!

Voorbeelden Boomerang photobooth

Geweldig om te delen op social media. Dat zijn de razendsnelle boomerangs!
Zelfs met real-time upload meteen op je Social media te plaatsen. Bekijk hier de voorbeelden!

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de boomerang photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve video’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus een boomerang maken terwijl ze het nieteens ‘kent’!

Boomerangs die écht leuk zijn bewaar je en post je graag op social media

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze boomerangs worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze video’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets mee doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke boomerangs zijn uniek en blijven in gedachte!
Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

FULL SERVICE INCLUSIEF:

♥   Onbeperkt video maken
♥   Humorvol entertainment
♥   Persoonlijke opmaak video
♥   Video in hoge resolutie
♥   Veel accessoires en props

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp