Veelgestelde vragen

OVER DE PHOTOBOOTH

Wat is een photobooth?

Onze photobooth is een mobiele fotostudio die bestaat uit een zuil met ingebouwde camera, beeldscherm en printer. Verder nemen we professionele belichting en een achtergrond mee. Je kunt met makkelijke touchscreenbediening zelf een foto maken van jezelf en je vrienden. De foto is meteen op het scherm te zien, wat natuurlijk voor grote hilariteit zorgt. Sterker nog, het werkt verslavend, want je verzint elke keer nieuwe manieren om nog leuker, nog origineler, nog grappiger op de foto te gaan.

Wat is het verschil tussen MyPhotobooth en een fotohokje?

Belangrijk om te vertellen is dat wij expres geen gebruik maken van een hokje, maar van een stijlvolle fotozuil en achtergrond. In een hokje bevind zich het plezier achter de gordijntjes. Dat ziet niemand. Zonde, want door het plezier in de fotostudio worden de andere gasten ook enthousiast. In onze open opstelling heb je alle ruimte en kun je op de foto met wel 10 personen! Onze entertainer breekt altijd het ijs, geeft tips en ideeën en zorgt voor heel veel hilarische foto’s. Als je een thema hebt, kun je dit bij ons tot in de details doorvoeren met een achtergrond, accessoires en decorstukken.

PRAKTISCHE ZAKEN

Hoeveel ruimte neemt de photobooth ongeveer in beslag?

We hebben voor de photobooth een ruimte van ongeveer 2 bij 2m nodig. De hoogte is ongeveer 2.40m. Houd er ook rekening mee dat er ruimte moet zijn voor de gasten om zich uit te dossen met props. En de kans is groot dat er een wachtrij ontstaat!

Hoe laat zijn jullie aanwezig?

Wij zijn uiterlijk een half uur voor de starttijd aanwezig. Willen jullie dat we er eerder zijn? Dat kan ook. Je betaalt hiervoor dan een wachttarief

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp