Klantcase Ron Vosters | Van der Aalst Events

Organiseer je een evenement of feestje, dan ben je bij Van der Aalst Events aan het juiste adres. Van der Aalst Events is niet alleen in te zetten voor het huren van spullen of materialen, maar door de expertise van Ron (event specialist) wordt de complete organisatie uit handen genomen. 

Door de samenwerking met Myphotobooth wordt een evenement pas écht onvergetelijk.  

Waarom kiezen jullie vaak voor een photobooth op een evenement?

Bij het organiseren van een event proberen wij altijd een extra dimensie toe te voegen. We willen de opdrachtgever iets blijvends geven, iets waar ze achteraf nog eens op terug kunnen kijken. Dit kan natuurlijk door het inhuren van een fotograaf, maar wij maken liever gebruik van een photobooth. Hierdoor krijg je minder statische foto’s en daarnaast zie je een feest op een leuke manier groeien met een photobooth.

Wat spreekt je aan bij MyPhotobooth?

Het enthousiasme van Dennis waarmee het hem lukt om mensen al vroeg op de avond over de streep te trekken om op de foto te gaan. Daarnaast is het leuk om te zien dat mensen hierdoor steeds vaker op de foto willen gedurende het feest.

Hoe verloopt de samenwerking met MyPhotobooth?

In één woord: PERFECT! We werken al enige jaren met regelmaat samen en alles gaat gepaard met een grote dosis humor en zakelijk inzicht. Door de fijne samenwerking komen we allemaal verder. Wij kunnen vertrouwen op de input die we van Dennis krijgen, waardoor we goed advies kunnen geven aan onze opdrachtgevers. Hierdoor krijgt een event nog meer beleving. En dat is waar het allemaal om draait in onze branche: BELEVING. 

Ben je tevreden over de uitvoering? 

De uitvoering gaat altijd soepel. Myphotobooth is altijd flexibel in de uitvoering; het loopt zoals het loopt. Er wordt altijd goed op situaties ingespeeld. Als de gasten wat afwachtend zijn, dan gaan de medewerkers van Myphotobooth rond en trekken de gasten over de streep om leuke foto’s te maken. En als er 1 schaap over de dam is, dan volgen er veel meer…

Hoe reageren opdrachtgevers op het resultaat? 

Na afloop van een event ontvangen we een stick met alle foto’s erop. Op de foto’s is iedereen altijd te zien met een glimlach. Ook onze opdrachtgevers zijn altijd enthousiast over het resultaat en vinden het een geweldige toevoeging op hun event. Bij een volgend event willen ze niet anders meer. Dus dan schakelen wij de hulp van Dennis weer in!

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp