Steeds vaker zijn onze entertainers met de photobooth te gast bij jubilea, opendagen of personeelsfeesten voor organisaties die zorg of werkgelegenheid bieden aan mensen met een beperking. De tastbare herinnering die ze mee krijgen is erg waardevol en wordt zeker bewaard!

Door persoonlijke aandacht en service zijn onze hosts ervaren in de omgang met mensen met een beperking.

Myphotobooth wordt vaak geboekt bij deze evenementen. Onze hosts geeft geduldig instructies en voelt perfect aan wat nodig is of juist niet. Je ziet het al aan de hoofd-foto; ons enthousiasme spat er vanaf! De grote verkleedkoffer breekt al het ijs. Lekker ongegeneerd verkleden, we maken snel de foto’s en ze zijn super blij wanneer wij het resultaat overhandigen. Zo zijn we voor de Gemeente Den Haag, KempenPlus en De Raphaëlstichting. Nikki die het laatst genoemde evenement organiseert legt de samenwerking uit.

“Op 14 & 15 juli vierde de Raphaëlstichting haar vijftigste verjaardag met het Festival van je Dromen. De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Er werken 1.400 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1.200 cliënten van alle leeftijden. Voor het festival hebben we Dennis gevraagd om de fotobooth te verzorgen. Juist omdat het 1-op-1 contact en de manier waarop Dennis de mensen enthousiasmeert leidt tot zoveel leukere foto’s en dus een betere beleving. De samenwerking met Dennis is altijd fijn en zijn tomeloze energie en enthousiasme maakt hem tot een echte aanrader!”

 

 

 

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp