De agenda stroomt al weer super vol met hele toffe gethematiseerde foto-activaties voor kerstmis. De 2.5 week voor kerst zijn super tof! Van kerstmarkt tot kest-concerten en van (bedrijfs-)evenementen tot personeelsfeesten, wij zijn erbij!

Hoe eerder een photobooth boeken, hoe meer keuze!

In deze periode is het voor ons lastig om opties lang vast te houden. We stellen iemand al teleur terwijl de ander toch niet boekt. Dat is niet tof! Daarom zijn we voorstander van ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. We kunnen op een persoonlijke manier elke dag met 6 photobooths en 2 greenscreens entertainen. De (nieuwe) decors zijn er maar een paar! Dus wil je hem naast de thema props, het artwork, kostuum van de entertainer en backdrop (basic chtristmas photobooth of fotobooth winter pakket) uitbreiden met decor, laat het ons direct weten!

Ons hele team kijkt heel erg uit naar deze toffe periode! Tot snel!

 

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp