Après-ski Photobooth voor gegarandeerd plezier!

Après ski photobooth gezocht? Zoek niet verder! Compleet entertainment en ruime decoratie mogelijkheden. De après ski Photobooth zal uw gasten vermaak en plezier bieden in winterse sferen! Van dit onvergetelijk moment wordt een foto genomen en als fotoprint meegegeven aan de bezoeker als een mooi aandenken.
Het decor, de opmaak van de foto, de accessoires in winters thema én de entertainer in een bijpassend kostuum zorgen voor een sfeervolle photobooth beleving! Zelfs is het mogelijk met het thema te boeken met een gave ski-gondel en sneeuwmachine!

ONVERGETELIJK MOMENTEN VERANKERD MIDDELS FOTO’S

Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

ALL-INCLUSIVE CONCEPT

We creëren onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints, uniek ontwerp van de foto, gethematiseerde props en fanatiek entertainment zonder zorgen!

EFFCTIEF VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

Voorbeelden apres-ski photobooth

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

APRES-SKI PHOTOBOOTH IN WINTERSTIJL

Onze entertainers zorgen voor een grote glimlach op het gezicht van uw gasten én voor een gastvrij en ludieke ontvangst. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor u als organisatie. Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals rieten hoeden, opblaasdieren, cocktailbrillen, flamingo accessoires en vele andere props,
Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de beach photobooth in een leuk decor! Basic is het een strand-backdrop. We kunnen de photobooth ook verzorgen met decorpanelen of een banner speciaal voor jullie gemaakt.

Onze entertainers zorgen voor een mooie glimlach bij uw gasten én voor een warm ontvangst van de gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete beleving voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor de organisatie en eventueel te gebruiken op social media. Wij nemen een grote verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals wintermutsen, handschoenen, oorwarmers, brillen, hoeden, sjaals en winterse accessoires.
Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de après ski photobooth in een leuk decor! Basic is het winters achtergrond doek. We kunnen de photobooth ook verzorgen met boomstam-houten achterwand, winterse decorpanelen of zelfs een skigondel! De sneeuwmachine is een absolute aandachtstrekker!

OOK MET GREEN SCREEN MOGELIJK VOOR VERRASSENDE ACHTERGRONDEN

Een andere optie is greenscreen. Dan plaatsen wij een groene achterwand waar de gasten voor staan. Op de uiteindelijke print zorgen wij voor een bijzondere achtergrond bij een lawine, in een iglo, samen met Olaf van Frozen of allerlei andere creatieve foto’s die gasten zelf niet kunnen maken!
De photobooth is zeer flexibel inzetbaar. Personeelsfeest, bedrijfsfeest op een relatieborrel of in een winkelcentrum als marketing machine! Er zijn vele toepassingen voor deze avontuurlijke entertainment-act.

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp