Afgelopen week hebben we een gave opdracht mogen doen in de zeelandhallen van het zeeuwse goes. hier vond een grote xxl foute party plaats waarbij honderden gasten bij ons langskwamen voor een te gekke foto.

ògEen nieuwe photobooth met lichtletters

Een photobooth met lichtletters is een fantastische manier om een ​​vleugje sfeer en stijl toe te voegen aan elk evenement. De zachte gloed van de lichten creëert een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor het vastleggen van gedenkwaardige momenten met vrienden en familie.

Ook zorgt de verlichting ervoor dat de photobooth veel aandacht trekt bij de bezoekers. Vanuit het midden van het publiek kun je hem dankzij de lichtletters duidelijk zien. De lampen zorgen daarnaast voor een gezellige sfeer voor tijdens het maken van de foto’s, en door het tegenlicht in de camera wordt de kwaliteit van de foto’s ook nog eens verbeterd. Het is al met al een erg leuke upgrade om de avond extra speciaal te maken en nòg meer mensen nòg enthousiaster op de foto te krijgen.

 

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp