Tsja, daar zitten we dan. Thuis. Met pijn in het hart moeten we veel gave festivals even overslaan, samen met jullie. Maar weet je wat? Wij gaan niet bij de pakken neer zitten. Dan ken je MyPhotobooth nog niet! Wij zoeken altijd naar de positieve kant van minder leuke situaties. Als we die zo snel niet kunnen vinden, dan doen we er wat aan!  

De lach van de dag

Toegegeven – wij keken ook wel even beteuterd toen er een streep door het ene na net andere vette event ging. Maar wanneer wij jou niet aan het lachen kunnen maken op een festival doen wij gewoon waar we goed in zijn, maar dan op social media! 

Onder de naam ‘de lach van de dag’ posten we iedere dag een leuke, grappige of gewoon knettergekke foto op Facebook en Instagram. Zo maken wij de wereld een stukje mooier. Doe jij ook mee?

Drukke bovenkamers

Wanneer je ons ooit meegemaakt hebt op een festival of feestje zal het geen verrassing voor je zijn als we zeggen dat er altijd ideeën borrelen in onze koppies. Het goede nieuws is dat wij daar nu meer tijd voor hebben en dat we ze dus ook tot hele gave concepten uit kunnen werkenGlas halfvol of halfleeg? Ons glas stroomt óver van de goede ideeën 

Vanuit huis hebben onze ideeën alle ruimte om op te borrelen en is het aan ons op die uit te werken tot gave nieuwe concepten! Daar zijn we dan ook druk mee bezig. Onze creativiteit is niet te sturen, nog niets is definitief, maar we kunnen je garanderen dat we gave nieuwe features kunnen presenteren wanneer dit alles achter de rug is. Deze tijd is een uitgelezen mogelijkheid om onze photobooths te updaten en te vernieuwen. In het nieuwe seizoen gaan we weer knallen. Stay tuned! 

Keep smiling! 

Lachen – dat is wat wij het liefste doen, de hele dag door, en we steken jou er graag mee aanEen lach is het mooiste dat je kunt dragen. Lachen is gezond en goed voor je, dat is al meermaals wetenschappelijk bewezen. Daarom blijven wij onze passie delen met leuke foto’s. We maken er het beste van en hopen dat jij dat ook doet. Volg ons ook op Facebook en Instagram om dagelijks een lekkere dosis humor te ontvangen! Wanneer dit alles voorbij is hopen we jullie in het echt weer eens de slappe lach te bezorgen.  

 

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp