Het einde van het jaar komt er weer aan en het tijd om terug te blikken op wat we dit jaar hebben bereikt. Dit was echt een jaar van de corona comeback, waarin we het hele land door zijn gegaan met onze photobooths. Hieronder komen een aantal leuke feitjes over 2022 waar wij trots op kunnen zijn:

  1. Het populairste thema voor onze photobooths was het foute feestje thema, meer dan 60 evenementen hebben wij mogen voorzien van foto’s in dit thema. In onder andere Amsterdam, Maastricht, Zwolle en nog vele andere steden en dorpen hebben wij deze mogen draaien.
  2. De drukste maanden die we hebben gehad waren Juni, September en November. We zijn nog lang niet klaar want December moet nog beginnen en deze staat ook al goed volgeboekt.
  3. De drukste dag die we hebben gehad was 19 November, waarbij we met 11 man onderweg waren.
  4. We hebben het team uitgebreid met 4 nieuwe chefs, die de leiding hebben genomen over een groot deel van de evenementen dit jaar.
  5. Het mooiste pareltje van alle opdrachten was toch wel de photobooth in het stedelijk museum, in Amsterdam. Hier mochten wij tijdens het 125 jarig jubileum foto’s maken van de bezoekers. Onze photobooth was uitgerust met een speciale green screen achtergrond. Op de foto kreeg je vervolgens de beroemde trap van het museum te zien, maar dan 125 jaar terug in de tijd!
  6. De meest bijzondere ga st van dit jaar was iemand die zó lang was dat hij niet op de foto paste, een foto van hem vind je hier onder in de blog.

Deze photobooth was een van de vele foute feestjes. Gasten waren super gaaf verkleed en de foto’s waren dan ook echt heel erg gaaf.

Deze Photobooth was in Zoelen bij ”de Kaap”. Hele leuke dag gehad met veel speciale gasten. Onder andere deze levensechte marionette.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp