NOT? Nee, wel! Onlangs zijn wij door Stichting Cito (ja, die Cito ja) uitgenodigd om een photobooth te verzorgen op de NOT onderwijsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat was Cito zó goed bevallen dat opdrachtgever Roxanne Drexler ons dat graag vertelde.

Vlieg mee met Cito
Stichting Cito bestond onlangs 50 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Hoe? De keuze was gevallen op een luchtballon-photobooth. “We wilden ons jubileum graag aan een breed publiek kenbaar maken”, vertelt Roxanne. “Onder het motto ‘vlieg mee met Cito’ konden bezoekers feestelijk op de foto.

Photobooth op locatie
“In onze beursstand was de photobooth geïntrigeerd in het decor”, gaat Roxanne verder. “Het enthousiaste team van MyPhotobooth zorgde ervoor dat de photobooth intensief gebruikt werd.” De booth was vormgegeven als een luchtballon met een mandje waar gasten in konden staan.

Bezoekers konden op de foto met allerlei props. “Daarna werden de foto’s naar de bezoekers gemaild. Als ze vervolgens een survey invulden”, legt Roxanne uit. “De e-mailadressen werden gebruikt om de bezoekers te vragen deel te nemen aan een kwaliteits-check van de Cito-toetsen. Privacy was erg belangrijk. Daarom werden de foto’s gemaild en niet op social media geplaatst.”

Eindstand: zéér positief
“We zijn op zoek gegaan naar een partij die op een speciale manier foto’s kon maken met een photobooth”, zegt Roxanne tot slot. “Myphotobooth.nl bleek de perfecte partij om dit te verzorgen. Met leuke accessoires en een enthousiaste entertainer werd het een feestje op onze stand, wat zorgde voor leuke interactie met onze bezoekers. Men kon de foto als aandenken mee naar huis nemen én wij hingen alle foto’s op in de stand.”

“Een maand later was er een open dag bij Cito. Hier waren we wederom op zoek naar leuke interactie met de bezoekers. We hoefden niet lang na te denken, want we wilden graag weer een photobooth van Myphotobooth.nl neerzetten. Wederom een groot succes!”

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp