‘Daar heb je hen weer’, zul je misschien denken. ‘Komen ze weer aan met die grote woorden. Tijdloos en onbeperkt, ammehoela!’ Niet om het een of ander, maar green screens zijn wel degelijk tijdloos én onbeperkt. Hoe precies? Dat gaan we je nu vertellen.

Wat is een green screen photobooth?

Met een professionele green screen studio kun je jouw evenement op een serieuze, grappige of commerciële manier aankleden. Een green screen stelt je namelijk in staat om de achtergrond van een foto digitaal toe te voegen. Onze green screen photobooths zijn te vinden op allerlei events. Denk aan festivals voor de beleving en marketing, op zakelijke gelegenheden voor teambuilding en plezier of op evenementen voor marketing of product placement.

Je kunt het dus zo gek niet bedenken of wij kunnen het. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag voor een onvergetelijke photobooth die je gasten prikkelt, verrast, en bij blijft.

Tijdloos

Wat is er leuker dan de herinneringen aan een evenement? Een leuke foto die je aan dat evenement herinnert! Niets prikkelt ons geheugen zoals een foto. Bij een green screen photobooth krijgen de bezoekers enkele seconden na het fotomoment direct een printje om mee naar huis te nemen. Dat is nog eens een leuk aandenken! Eventueel kunnen logo’s naderhand over de foto heen geplaatst worden, waardoor mensen jouw bedrijfsnaam koppelen aan die ene onvergetelijke avond!

Onbeperkt

Wanneer je een green screen photobooth bij ons boekt kunnen jouw gasten onbeperkt printen. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf… onbeperkt is ook echt onbeperkt.

Met een gepersonaliseerde achtergrond – of meerderen waar jouw gasten uit kunnen kiezen – staat een green screen photobooth garant voor een onvergetelijke avond. De foto die ze mee naar huis nemen zal hen nog lang met veel plezier doen terugdenken.

Tijdloos en onbeperkt… daar is geen woord aan gelogen toch?

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp