Ze zeggen wel eens dat stilstand achteruitgang is. Tel daarbij op dat wij zelf ook niet zo goed stil kunnen zitten en je kunt je wel voorstellen dat wij altijd op zoek zijn om te vernieuwen of leuke nieuwe concepten te bedenken. Zo zit al een tijdje de rijdende photobooth in onze hoge hoed, en is het moment bijna daar om die tevoorschijn te toveren!

Wat is een rijdende photobooth?
Misschien heb je ons filmpje al gezien, waarin Dennis en Dolf op, ehh, wetenschappelijk verantwoorde wijze het concept van de photobooth ontwikkeld hebben. Gaan we echt op een skateboard rondrijden en foto’s maken? Natuurlijk niet! (Of je moet dat echt graag willen natuurlijk…)

De rijdende photobooth is eigenlijk ontstaan vanuit de vraag of een photobooth te verplaatsen is. Maar helaas: die is niet heel mobiel. Tot nu! Onze rijdende photobooth in vintage stijl biedt de sfeerverhogende photobooth-ervaring aan, maar dan zonder kabels! Ideaal voor op locatie, op de dansvloer van je bruiloft, of op een festival telkens op de juiste plekken waar iets te beleven valt!

De voordelen van de rijdende photobooth
Hadden we al gezegd dat de rijdende photobooth mobiel was? Het is misschien een open deur intrappen, maar het is wel direct het allerfijnste aan de rijdende photobooth. Hij kan óveral mee naar toe en zelfs op jouw locatie is hij niet gebonden aan één specifieke plek. Normaal komen de bezoekers naar de photobooth toe, maar met de rijdende photobooth gaan wij naar hún toe!

Met een pakkende fotomarketing-campagne op maat kun je van de rijdende photobooth een onvergetelijke ervaring maken. Onze entertainers zorgen voor extra betrokkenheid en prikkelen mensen om op de foto te gaan. Met jouw eigen opmaak geef je je bezoekers een unieke herinnering mee naar huis, die op social media voor een flinke toename in traffic zorgen.

Voor wie is de rijdende photobooth?
De rijdende photobooth werkt het beste als je je bezoekers een leuke ervaring wilt bieden, maar niet op één vaste locatie. Waarom zou entertainment plaatsgebonden moeten zijn? Denk bijvoorbeeld aan grote outdoor events zoals festivals, waar meerdere dingen op diverse plekken plaatsvinden. Neem je rijdende photobooth mee de dansvloer op, breng je personeelsfeest op gang, of maak meters op een braderie of jaarmarkt om zo veel mogelijk bezoekers voor je camera te krijgen!

Voor meer informatie over ons gloednieuwe concept helpen we je graag verder. Vragen? Neem contact met ons op en laat je overtuigen door de rijdende photobooth!

 

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp