Nieuwsgierig wat de meest aangevraagde photobooths van 2018 waren? Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet!  

Christmas photobooth

Dit jaar geen kerstkaart maar een persoonlijke foto uit de photobooth! De photobooth in kerststijl is interessant om in te zetten op een kerstborrel, personeelsfeest of kerstdiner. Ook dit jaar viel deze thema photobooth goed in de smaak. Ook is de kerst photobooth leuk op kerstmarkten, in winkelcentra of op kerstshows.  

Marketing photobooth

De marketing photobooth is een ideaal middel in je zakelijke marketingcampagne! Het is origineel, opvallend en geheel aan te passen qua communicatie. De foto wordt direct afgedrukt en fungeert als persoonlijke give away die een relatie of bezoeker mee krijgt als aandenken. Ook kunnen de foto’s real time op social media geplaatst worden.  

Foute party photobooth

En last but not least.. De foute party photobooth! Denk hierbij niet alleen aan snorren op stokjes, maar juist aan de extra foute items! Opblaasfiguren, 18+ gadgets, pruiken en ander ludiek verkleedmateriaal. Kortom, een leuke toevoeging voor op jullie foute personeelsfeest of festival.  

Greenscreen

Of ga voor de inzet van een greenscreen! Op deze manier wordt iedere gewenste achtergrond mogelijk! Wat voor achtergronden er worden gebruikt tijdens de entertainment? Dat bepaal jij! Samen met onze ontwerper worden er 1 tot 3 verschillende achtergronden gemaakt.  

Een van de bovenstaande photobooths boeken in het nieuwe jaar? Klik dan hier 

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp