Wij komen graag langs op locatie om leuke, spontane en knettergekke foto’s te maken van jouw gasten. Maar wat maakt een leuke foto een onvergetelijke foto? Dat is een bijzondere, originele creatieve opmaak en lay-out. Onze entertainers gaan hier de deur nooit uit zonder die op zak te hebben.

Opmaak op maat
Houd jij van net zoveel creativiteit als wij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag buiten de gebaande paden en staan voor je klaar om er iets fantastisch van te maken. Wij nemen echt geen genoegen met enkel jullie namen en trouwdatum, of alleen je bedrijfslogo: en dat zou jij ook niet moeten doen. Wij hebben namelijk twee ontwerpers klaar zitten die de opmaak helemaal in jouw thema of huisstijl gieten. Zo maken wij de prints extra persoonlijk en zorgen die zo voor een mooi en persoonlijk cadeautje!

Mogelijkheden met lay-out
Naast de opmaak kan ook de lay-out helemaal aangepast worden. Foto’s kunnen op allerlei manieren worden geplaatst, gedraaid en gevormd! Ook bij greenscreen-achtergronden zorgen wij voor een humoristisch en creatief eindresultaat! Zeker voor marketing-acties kunnen wij jouw merk hierdoor perfect positioneren. En dat alles met een onvergetelijk eindresultaat en een blijvende glimlach bij jouw gasten of bezoekers – wat wil je nog meer?

Interesse in zo’n bijzondere opmaak? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp