Soms krijgen we de vraag of wij een photobooth zonder begeleiding kunnen verzorgen. Asjemenou, wat jammer nou… Dat doen wij namelijk liever niet. Dit omdat één van onze unieke krachten juist de entertainer is! Daarom leggen wij graag aan jullie uit waarom er altijd een fanatieke entertainer inclusief is!


Waarom een entertainer?

Wij zorgen ervoor dat jullie gasten nét wat ludieker op de foto staan dan in een doorsnee fotohokje. Daardoor is deze foto veel leuker om te krijgen en te bewaren. Dit kunnen wij uiteraard niet zonder een fanatieke entertainer. En dan hebben we nog niet eens vernoemd dat het maken van foto’s mét entertainer heel veel plezier en humor geeft. Iets wat onze opdrachtgevers juist enorm waarderen! Wat ook nog een mooie bijkomstigheid is, is dat onze entertainer ter plekke kan adviseren, bijsturen of problemen kan oplossen om altijd een easy-going opdracht te draaien!

100% fun-factor

Ieder feest of evenement is anders en vraagt om een andere aanpak van het entertainment. Bij ons is er dan ook geen weekendhulp te vinden die wacht tot hij de spullen weer kan inpakken. Het is een entertainer met humor en improvisatievermogen, die zorgt voor 100% fun garantie en veel foto’s.

Meer beleving

Wij beschikken over photobooths met een open opstelling in plaats van een fotohokje. Zo kunnen de gasten genieten van het plezier dat gaande is in photobooth. Onze entertainer neemt een divers accessoires pakket mee, zodat de gasten altijd weer iets nieuws uit de koffer kunnen toveren. Tevens zorgt de entertainer voor meer beleving en een ultiem gezellige sfeer.

Interesse in een photobooth mét sfeermaker? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp