Halloween Photobooth inclusief griezelige entertainment

 • All-inclusive concept

  We creëren onbeperkt onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints.

 • Onvergetelijk momenten verankerd middels foto’s

  Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

 • Effctief voor verschillende doeleinden

  Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

 • Diverse extra opties mogelijk

  Ludieke achtergronden door een greenscreen, gepersonaliseerde props of een GIF photobooth met bewegende beelden.

Halloween photobooth entertainment inzetten?

Compleet met fanatieke entertainer; gegarandeerd succes. De enige in Nederland! Perfect voor o.a. pretpark, spooktocht, bedrijfsfeest of marketing actie! Geheel in halloween thema met bijpassende props, ludieke achtergrond en opmaak naar wens! Wij zorgen voor een griezelige of grappige photobooth beleving in halloween-stijl!
Kindvriendelijk of écht griezelig? Gethematiseerd in een ruimte of als losstaande act?! Graag denken wij hoe we dit jaar ook bij u een onvergetelijke halloween creëren!

Onze ervaren entertainers zorgen voor een flinke dosis horror, humor of voor een ludiek ontvangst van de gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor de organisatie.Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol halloween-attributen zoals maskers, spookattributen, enge artikelen, heksenneuzen en natuurlijk speciaal ‘bloed’ voor de entertainment aan te kleden.
Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de halloween photobooth inclusief greenscreen of backdrop. Een stand die uw gasten niet zomaar zullen lopen!
Wat is greenscreen? Dan plaatsen wij een groene achterwand waar de gasten voor staan. Op de uiteindelijke print zorgen wij voor een bijzonder griezelige achtergrond in haunted mansion, crazy hospital of met een heks of weervolf. Een super gave foto die de gasten zelf dus niet kunnen maken.
Halloween photobooth entertainment is voor verschillende doelstellingen inzetbaar. Denk hierbij aan een toevoeging van een spookhuis, als ontvangst act, marketingactie of gaaf themafeest. Check de photobooth als marketing machine!
Onvergetelijk leuke momenten boek je al met de basic halloween photobooth vanaf €650,- inclusief 4 uur met entertainer exclusief btw en reiskosten. Voor meerdere dagen, extra special effects, extra entertainers of grimeurs maken wij graag een entertainment- en marketing plan op maat.