HALLOWEEN PHOTOBOOTH ENTERTAINMENT INZETTEN?

Compleet met fanatieke entertainer; gegarandeerd succes. De enige in Nederland! Perfect voor o.a. pretpark, spooktocht, bedrijfsfeest of marketing actie! Geheel in halloween thema met bijpassende props, ludieke achtergrond en opmaak naar wens! Wij zorgen voor een griezelige of grappige photobooth beleving in halloween-stijl!
Kindvriendelijk of écht griezelig? Gethematiseerd in een ruimte of als losstaande act?! Graag denken wij hoe we dit jaar ook bij u een onvergetelijke halloween creëren!

ONVERGETELIJK MOMENTEN VERANKERD MIDDELS FOTO’S

Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

ALL-INCLUSIVE CONCEPT

We creëren onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints, uniek ontwerp van de foto, gethematiseerde props en fanatiek entertainment zonder zorgen!

EFFCTIEF VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

Voorbeelden Halloween photobooth

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

CREËER EEN ONVERGETELIJK FEEST OF EVENEMENT MET DE HALLOWEEN PHOTOBOOTH!

Onze ervaren entertainers zorgen voor een flinke dosis horror, humor of voor een ludiek ontvangst van de gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor de organisatie.Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol halloween-attributen zoals maskers, spookattributen, enge artikelen, heksenneuzen en natuurlijk speciaal ‘bloed’ voor de entertainment aan te kleden.
Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de halloween photobooth inclusief greenscreen of backdrop. Een stand die uw gasten niet zomaar zullen lopen!
Wat is greenscreen? Dan plaatsen wij een groene achterwand waar de gasten voor staan. Op de uiteindelijke print zorgen wij voor een bijzonder griezelige achtergrond in haunted mansion, crazy hospital of met een heks of weervolf. Een super gave foto die de gasten zelf dus niet kunnen maken.
Halloween photobooth entertainment is voor verschillende doelstellingen inzetbaar. Denk hierbij aan een toevoeging van een spookhuis, als ontvangst act, marketingactie of gaaf themafeest. Check de photobooth als marketing machine!
Onvergetelijk leuke momenten boek je al met de basic halloween photobooth vanaf €650,- inclusief 4 uur met entertainer exclusief btw en reiskosten. Voor meerdere dagen, extra special effects, extra entertainers of grimeurs maken wij graag een entertainment- en marketing plan op maat.

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp