ENTERTAINMENT: 100% MEER BELEVING!

Een fotobooth huren bij Myphotobooth is een gegarandeerd succes! Waarom? Onze fotobooth verzorgen wij met entertainment. Daarom hebben wij ook expres geen fotohokje maar een open opstelling.
Zo kunnen de gasten genieten van het plezier dat ze zien in de fotobooth.
Onze entertainer neemt een groot accessoirepakket mee zodat de gasten altijd weer iets nieuws uit de koffer kunnen halen om nog meer hilarische foto’s te maken.

HEEFT DE FOTO BOOTH ALLEEN ‘FUN’ ALS DOEL?

Op particuliere feesten zoals bruiloften, verjaardagen en jubileums is het ‘fun’ element het belangrijkste. Ook de tastbare herinnering achteraf; de direct uitgeprinte foto, is natuurlijk erg leuk. Wij passen de foto booth aan op jullie wensen! Bijvoorbeeld de opmaak van de foto in de stijl van jullie trouwkaart of de accessoires in het thema van het feest.
Voor meer informatie over de fotobooth op jullie particulier feest  klik op events photobooth

Uniek ontwerp

De opmaak van jullie foto maken wij speciaal voor jullie! Lekker persoonlijk. Mail ons jullie trouwkaart om deze opmaak aan te houden of heeft jullie bruiloft een thema of kleur? Wij passen het aan op jullie wensen!

Persoonlijk advies

Elke opdracht is anders, daarom proppen wij de photobooth in een jasje dat voor uw gelegenheid als gegoten zit! Wij kunnen alles aanpassen! Accessoires, achtergrond, vorm en opmaak van de foto en zelfs het kostuum van onze entertainers!

Humorvol & improvisatie

Daar is Myphotobooth berucht om! De fanatieke entertainers die zelfs elke zuurpruim met een feel-good moment naar huis laten gaan!
Onze humorvolle entertainers zorgen voor een extra dosis improvisatie en veel té gekke foto’s!

Voorbeelden fotobooth

Lekker veel diversiteit en afwisseling. Daar houden we van! Geen ons een logo en onze ontwerp-afdeling creëert een uniek exemplaar!

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

ZAKELIJK BIEDT DE FOTO BOOTH NOG MEER KANSEN!

De fotobooth wordt erg vaak ingezet voor een personeelsfeest, relatiedag of een marketingactie!
Op een relatiedag zorgt de foto booth voor een ‘los’ feest in sfeer en gezelligheid. Daarnaast hebben wij enkele tips en tricks uit ervaring die nóg meer uit de photobooth haalt. Deze laten wij u weten zodra de foto booth definitief is bevestigd.
Voor een marketingactie of fotomarketing is de foto booth ook zeer geschikt. Een direct geprinte foto is iets persoonlijks dat gasten niet weg gooien. Deze bewaren ze en komen ze nog vaak tegen in de tas, op het prikbord of op het bureau. Daarnaast kunnen de foto’s digitaal ingezet worden op facebook, gemaild naar de gasten, realtime presentatie etc.etc. Wij hebben al vele marketingacties met de foto booth verzorgd. Uw wensen combineren wij met onze ervaring en creativiteit voor de beste marketing-actie!
Meer informatie over foto booth op een personeelsfeest klik hier
Meer informatie over foto booth bij een relatiedag klik hier
Meer informatie over een marketingactie met de foto booth klik hier

Doe inspiratie op bij onze voorbeelden! 

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp