Photobooth entertainment; Let’s create unforgettable memories

 • Unieke foto-opmaak voor u gemaakt

  De opmaak van jullie foto maken wij speciaal voor jullie! Lekker persoonlijk. Mail ons jullie trouwkaart om deze opmaak aan te houden of heeft jullie bruiloft een thema of kleur? Wij passen het aan op jullie wensen!

 • Humorvol en ludiek entertainment inbegrepen

  Onze humorvolle entertainers zorgen voor een extra dosis improvisatie en vee; té gekke foto’s!

 • Extra mogelijkheid: gastenboek pakket

  Plak de foto’s in jullie gastenboek! Makkelijk bij te boeken voor €45,-!

 • Persoonlijk advies

  Het is jullie bruiloft, daarom ook jullie photobooth. Wij kunnen alles aanpassen! Accessoires, achtergrond, vorm en opmaak van de foto en zelfs het kostuum van onze entertainers!

Entertainment: 100% meer beleving!

Een fotobooth huren bij Myphotobooth is een gegarandeerd succes! Waarom? Onze foto booth verzorgen wij met entertainment. Daarom hebben wij ook expres geen fotohokje maar een open opstelling.
Zo kunnen de gasten genieten van het plezier dat ze zien in de foto booth.
Onze entertainer neemt een groot accessoirepakket mee zodat de gasten altijd weer iets nieuws uit de koffer kunnen halen om nog meer hilarische foto’s te maken.

Heeft de foto booth alleen ‘Fun’ als doel?

Op particuliere feesten zoals bruiloften, verjaardagen en jubileums is het ‘fun’ element het belangrijkste. Ook de tastbare herinnering achteraf; de direct uitgeprinte foto, is natuurlijk erg leuk. Wij passen de foto booth aan op jullie wensen! Bijvoorbeeld de opmaak van de foto in de stijl van jullie trouwkaart of de accessoires in het thema van het feest.
Voor meer informatie over de foto booth op jullie particulier feest  klik op events photobooth

Zakelijk biedt de foto booth nog meer kansen!

De fotobooth wordt erg vaak ingezet voor een personeelsfeest, relatiedag of een marketingactie!
Op een relatiedag zorgt de foto booth voor een ‘los’ feest in sfeer en gezelligheid. Daarnaast hebben wij enkele tips en tricks uit ervaring die nóg meer uit de photobooth haalt. Deze laten wij u weten zodra de foto booth definitief is bevestigd.
Voor een marketingactie of fotomarketing is de foto booth ook zeer geschikt. Een direct geprinte foto is iets persoonlijks dat gasten niet weg gooien. Deze bewaren ze en komen ze nog vaak tegen in de tas, op het prikbord of op het bureau. Daarnaast kunnen de foto’s digitaal ingezet worden op facebook, gemaild naar de gasten, realtime presentatie etc.etc. Wij hebben al vele marketingacties met de foto booth verzorgd. Uw wensen combineren wij met onze ervaring en creativiteit voor de beste marketing-actie!
Meer informatie over foto booth op een personeelsfeest klik hier
Meer informatie over foto booth bij een relatiedag klik hier
Meer informatie over een marketingactie met de foto booth klik hier

Doe inspiratie op bij onze voorbeelden!