EEN PERSOONLIJKE PHOTOBOOTH MET ENTERTAINMENT OP JULLIE FEEST!

MyPhotobooth is een stijlvolle fotozuil. Daarmee maken je gasten super kwaliteit foto’s die ze meteen kunnen terugzien en printen. De print is binnen 15 seconden klaar om mee te nemen!
Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor én voor een gastvrije en ludieke ontvangst van je gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden! Dat betekent een extreem hoge funfactor op je feest en een fantastische, tastbare herinnering achteraf!
Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling waarbij iedereen het plezier in onze kleine fotostudio kan zien en beleven. Dit werkt aanstekelijk, zodat gasten meerdere keren terugkomen. Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals boa’s, hoedjes en brillen en natuurlijk snorren en lippen op stokjes! De photobooth kan helemaal worden aangepast aan jouw wensen. Zo kun je kiezen uit diverse fotoformaten, layouts, themapakketten en achtergronden. Heb je andere wensen? Wij regelen het! Wij doen altijd ons uiterste best om de photobooth persoonlijk te maken. Gegarandeerd succes op jouw feest!

JULLIE WENSEN STAAN CENTRAAL

Wij maken de photobooth helemaal naar jullie wensen: opmaak en vorm van de foto, accessoires en achtergrond!

Persoonlijk contact & maatwerk

Geen massa is kassa photobooth! Wij hebben persoonlijk contact om jullie photobooth écht aan te laten sluiten op jullie wensen!

ENTERTAINERS MET VEEL HUMOR, IMPROVISATIE ÉN ENTHOUSIASME

Onze entertainers maken van de photobooth een complete beleving! Humor en geweldige foto’s, daar draait het om! Zelfs de grootste zuurpruim komt op de foto! Maar natuurlijk zorgen wij ook voor een net ontvangst van uw gasten!

Voorbeelden bruiloft en jubileumfeest photobooth

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

Fotospiegel

Nieuw is de magische fotospiegel! Deze geeft naast de entertainer extra interactie en plezier. De spiegel geeft ludieke opdrachten of je kunt na de gemaakte foto extra props toevoegen. Voor kleine gezelschappen een hilarische aanvulling op het huidige entertainment. 

Klik hier voor meer informatie over de fotospiegel

ENTERTAINMENT IS ONZE SUCCESFACTOR!

Wat is de meerwaarde van onze entertainers?

Wij geven de photobooth een verhoogde fun-factor door het toevoegen van entertainment. Wij zorgen voor veel enthousiasme zodat zelf ze grootste zuurpruim het leuk vind om bij ons op de foto te komen. Wij stimuleren improvisatie van té gekke foto’s en staan voor een ludiek ontvangst van uw gasten! Een nt maar opvallend kostuum én een vrolijke aanpak zorgt voor extra veel foto’s.

Zichtbaar plezier door veel props! 

Je kunt natuurlijk al het plezier achter het gordijntje van een fotohokje stoppen. Dat is zonde!!! Wij laten het plezier in onze photobooth zien, en daardoor worden andere gasten geënthousiasmeerd! Ook onze props, geheel in thema, zijn erg belangrijk. Niet alleen props op stokjes… wij komen met een complete accessoire-koffer vol met pruiken, boa’s, brillen, hoedjes, accessoires, opblaasartikelen en grappige voorwerpen. We maken ook regelmatig props ‘op maat’ speciaal voor jullie feest. Ook krijtbordjes, gedachtewolkjes en vele andere opties zijn mogelijk. Zo kunnen uw gasten elke keer weer wat anders ludieks uit onze koffer halen!

Op en top fotokwaliteit! 

Wij maken gebruik van professionele speigelreflex camera’s. Dit zorgt voor digitale foto’s in groot formaat met én zonder opmaak. Bij meerdere foto’s op een print worden de losse foto’s ook in groot formaat opgeslagen. Zo kun je achteraf ook nog wat met de hilarische foto’s doen!

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp