Voorbeelden photobooth foute party (Q Music)

Hieronder vind je voorbeelden van photbooth layouts & artwork van eerdere opdrachtgevers. Alle voorbeelden zijn in het thema foute party, Wij zijn vaak operationeel voor Q-music foute party’s door het hele land. Maar ook voor 90’s now, Back to the disco, Smerrig en vele andere openbare feesten.
Ook zakelijk zijn wij met onze entertainers en foute  party photobooth te gast op personeelsfeesten, bedrijfsevenementen en borrels. Voor elke opdracht maken wij een uniek ontwerp. Dit kan geinspireerd zijn op het thema of de huisstijl van het bedrijf. We kunnen ook het artwork van het festival of evenement omzetten in een gepersonaliseerde fotostrip of 10×15 foto. Natuurlijk kunnen we de foto’s precies plaatsen zoals u wilt! Meer weten over een ontwerp op maat, helemaal naar jouw wensen of specificaties? Neem contact op met onze ontwerper!

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp