Vue Cinemas promotietour The lion king

In samenwerking met Vue Cinemas hebben we een promotionele tour gedaan om gasten een extra beleving te geven tijdens de premièreweek van de nieuwe Lion King-film. De doelstelling vanuit Vue was om een beleving rondom de film te creëren én om buiten bij het pand van de bioscoop aandacht te vestigen op deze film.

Wij hebben het idee van Jade van Zon (van Vue Cinemas), om de kenmerkende scene uit The Lion King waarbij Simba omhoog gehouden wordt op een berg, te vertalen naar een fotostudio met greenscreen. Vue Cinemas had de vergunningen geregeld om dit buiten in een tentje te kunnen inzetten. Met een aantal banners en ballonnen kon niemand om onze greenscreen studio heen! Bezoekers (en huisdieren, die voor Simba speelden) konden met accessoires op de foto. Deze werd direct gratis uitgeprint. Flexibel inspelend op de draaitijden van de bioscopen in Hoogezand, Hilversum en Deventer hebben we veel filmbezoekers een mooi aandenken mee kunnen geven. De herkenbare muziek buiten leidde zelfs tot spontane inloop van voorbijgangers! 

Marketing creëer je samen 

De actie werd door Vue Cinemas verder opgepakt door de foto’s op sociale media te delen en er een actie aan te koppelen. Dit zorgde voor veel interactie op social media en in de lokale media. Wij zijn benieuwd welke film we de volgende keer kunnen voorzien van een ludieke foto-activatie!

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp