Terugblik sponsorshoot ‘The Voice Kids’

Als je regelmatig de photobooth verzorgd op personeelsfeesten van Talpa gaan ook bij de redacties daar de raderen draaien. Zo werden we gevraagd om in een seizoen van The Voice Kids de sponsorshoots van WE Fashion te verzorgen. Kinderen die auditie kwamen doen op het mediapark in Hilversum mochten in de gestileerde winkel van WE Fashion hun favoriete outfit uitzoeken en vervolgens kijken welke props – in het thema van ‘The Voice’ – ze mee wilden nemen in de photobooth.

Na een paar fanatieke foto’s werden deze natuurlijk uitgeprint. De camera’s hebben continu gedraaid in deze photobooth-winkel. Naast het eindresultaat voor de afleveringen van de voorrondes werden de digitale foto’s ook gebruikt op de social media-kanalen van dit programma. Misschien vielen de foto’s je toen op. Dat waren wij dus!

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp