Regio Business dagen + Open business borrel promotie

Het team van Open Business Borrel Eindhoven (OBB040) heeft Myphotobooth gevraagd om hun netwerkbijeenkomsten in de schijnwerpers te zetten. Het begin was al snel gemaakt door een ‘ondernemer-verbindende photobooth’ te ontwikkelen tijdens één van de belangrijkste businessborrels van dat jaar bij de Gemeente Eindhoven. Gasten werd gevraagd wat hun persoonlijke kwaliteiten waren. Vervolgens werd dit op een krijtbordje geschreven en werden de gasten daarmee op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto’s die genomen zijn van ondernemers met hun kwaliteiten konden door alle bezoekers teruggevonden worden.

Naast deze actie zijn we voor OBB040 actief betrokken bij de beursstand op de Regio Business Dagen in het beursgebouw te Eindhoven. De foto-activatie zorgt voor veel interactie met de beursbezoekers. Veel ondernemers waren bij dit ondernemersplein aanwezig en konden hun gesprekken bij de beursstand vastleggen middels een foto. Op creatieve wijze werden betrokkenheid en aandacht met plezier gecombineerd. Een perfecte en doeltreffende manier om op te vallen!

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp