NOT Beurs – CITO

De manier om een beursstand een succes te maken!

Een photobooth op een beurs is de perfecte manier om reacties van mensen vast te leggen. Of het nu een publieksbeurs, een vakbeurs of een handelsbeurs is, een photobooth kan een extra element van entertainment toevoegen waar iedereen van kan genieten. 

Allereerst biedt een photobooth een unieke en interactieve manier voor bezoekers om herinneringen aan hun tijd op de beurs vast te leggen. Met zoveel bezienswaardigheden, geluiden en ervaringen is het gemakkelijk om in het moment verstrikt te raken en te vergeten foto’s te maken. Een photobooth maakt het gemakkelijk om snel een foto te maken met vrienden of familie, waardoor een tastbaar aandenken ontstaat dat jarenlang gekoesterd kan worden. Een unforgettable memory dus.

Tijdens de cito beurs was de photobooth een enorm succes. Bezoekers werden enthousiast toen ze ons zagen, en kwamen gelijk op de foto. vervolgens bleven ze even hangen en werden ze benaderd door de mensen van CITO. Het was een effectieve manier om mensen binnen te halen in de stand en te interesseren.  

Naast een leuke activiteit voor de aanwezigen kan een photobooth ook dienen als marketingtool voor de beurs zelf. Met het logo of de branding van de beurs op de foto’s worden de aanwezigen elke keer dat ze naar hun foto’s kijken aan het evenement herinnerd. Dit kan helpen om naamsbekendheid op te bouwen en herhaalbezoek in de komende jaren aan te moedigen.

 

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp