Las Vegas Wedding chapel photobooth –
Smurfit Kappa

In ons archief kwamen we foto’s tegen van een heel leuk entertainment-concept dat wij in onze beginjaren voor Smurfit Kappa hebben gerealiseerd. Letterlijk ‘uit de oude doos’, voor een bedrijf dat karton verwerkt! Het doel van deze photobooth was om, gethematiseerd in klassieke Las Vegas stijl met een theatraal sausje, alle zakelijke gasten in de juiste sfeer te brengen. Het leidde tot een fantasievol concept!

Gasten werden ontvangen door een Elvis-persiflage, die hun meenam naar een wedding chapel photobooth van ballonnen waar de gasten een boeket, sluier, hoed en strik kregen. Vervolgens gaven ze tijdens de plechtigheid van 30 seconden elkaar het ja-woord en werden ze tijdens het confetti-moment op de foto gezet.

Als kersvers gelukkig bruidspaar konden zij verder de Las Vegas-avond in met hun eigen lucky number. Op het einde van de avond konden de gasten hun foto met hun lucky number ophalen in een bijpassende kartonnen fotolijst. Een leuk persoonlijk aandenken!

In deze act werden vele facetten van entertainment, decoratie, humor en een persoonlijk (relatie)geschenk samengebracht. Wil jij ook een ‘Las Vegas’ thema? Gimme a minute, ready while you wait!

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp