Nog ‘slechter’ dan een foute party photobooth!

Wij houden er van om gasten een bijzondere beleving te geven. Zo weten een aantal festivals en feesten ons te vinden om het onderste uit de kan te halen als het om thematisering gaat. We zoeken het randje op en dat kan natuurlijk het beste in een super foute setting.

“Ons precilla” is de kermis wereld uit gestapt om haar eigen photobooth- & greenscreen paleis te beginnen. Ze heeft één zuurstok-roze kermis-kraam omgebouwd tot fotostudio. Een bijzonder uitzicht met de knipperende lampjes en de props die lekker gethematiseerd zijn.
Op festivals zoals Paaspop Schijndel, Smerrig festival en Kamping Kitch Club heeft zij alles uit de kast gehaald om de eervolle titel van de foutste photobooth van Nederland te bemachtigen. En dat is ruimschoots gelukt.
Soms maakt de complete familie een uitstapje naar Greenscreen zoals bij het nachclub thema van Puinhoop festival.

De extreem foute photobooth van Pricilla met familie is te boeken voor 4 uur met 2 theatrale entertainers vanaf €750,- !

Extreem fout door de theatrale entertainers

Een kermis-kraam met verlichting als decor

Opvallend en extreem fout is het zeker!

Voorbeelden pricilla’s photobooth

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

Onze vrienden van Impact theater-acts & Crazy Concepts

Het zijn twee totaal verschillende concepten, maar het vult elkaar vlekkeloos aan! De onvergetelijke momenten die Impact creërt worden beloond met een kwalitatieve foto van Myphotobooth! Een unieke samenwerking die bijzondere concepten zoals deze vorm geven!

Check de showreel van Impact hier:)

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp