ORIGINEEL KINDER-ENTERTAINMENT DOOR PROFESSIONALS!

Een photobooth voor kinderen met entertainer en onbeperkte prints voor de kinderen en hun ouders. Ideaal voor open dagen, winkelcentra, theaterfestivals, braderieën en feestdagen. Kent u nog het pasfotohokje op het station en het ‘winkeltje’ van Henny Huisman? Dit entertainmentconcept is een moderne frisse mix daarvan! De kinderen verkleden zichzelf (en de ouders) en gaan in onze fotostudio op de foto! Deze krijgen ze gratis mee!

Onze kindvriendelijke entertainers

Met een flinke dosis humor, hulp en gekke ideeën zorgen onze entertainers voor een té gekke foto!

Grote verkleedkist

Als kind was het al leuk: Verkleden! Dit is van alle tijden en de grote verkleedkist zorgt voor een grappig begin!

EFFCTIEF VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

Voorbeelden photobooth voor kinderen

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

VERSCHILLENDE THEMA’S MOGELIJK

De kinderen worden door de entertainer ontvangen. Deze helpt de kinderen met verkleden in zijn winkeltje met allerlei leuke kledingstukken en accessoires. Er wordt beroep gedaan op de fantasie van de kinderen! Ook alle papa’s en mama’s, broertjes en zusjes worden door de kinderen feestelijk aangekleed. De kinderen mogen de fotostudio of betreden. Daar worden de kinderen op allerlei leuke manieren op de foto zet: Dit kan de gekke-bekken-parade zijn of gillend op de foto! De kinderen kunnen de foto direct zien op het scherm! Is deze niet gek genoeg? Dan maken we er nog één maar dan nog maffer. De kinderen zullen niet op kunnen houden met foto’s maken. De kinderen kijken samen met de entertainers naar hun foto, meteen afgedrukt! Deze krijgen ze natuurlijk mee naar huis. Op de website zijn alle foto’s van die dag terug te vinden en worden in hoge resolutie naar de opdrachtgever verstuurd. De photobooth voor kinderen is een ideale marketingtool! Op locaties buiten zal een tent het decor bieden, binnen wordt een plaats van 3×3 mtr ingericht om dit entertainmentconcept uit te voeren.
De photobooth voor kinderen is aan te passen op elk thema door middel van de verkleedattributen, template op de foto, achtergrond, en de vorm van entertainment. Kerst of moederdag-koopzondag, sinterklaasmiddag of de open dag bij een bedrijf.Vaak wordt de photobooth geboekt in combinatie met de zeer professionele grimeuses van KidzFun Fantastisch Kindervermaak. 

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp