Kerst Photobooth

Photobooth voor kerst huren? Wij verzorgen entertainment en leggen het ook nog voor u en uw gasten vast op een voor u ontworpen fotoprint.  De kerst photobooth is geheel in het feestelijk kerst thema uitgevoerd. Ideaal en erg leuk bij een kerstborrel, personeelsfeest of marketingactie in een winkelcentrum bijvoorbeeld.
Uw gasten worden vermaakt door onze entertainment en worden op de foto gezet in onze knusse fotostudio. De foto’s worden direct uitgeprint en aan de gasten mee gegeven! Ideaal want de leuke herinneringen visueel verankerd. Bij ons vind je altijd een ‘open photobooth opstelling’ zodat gasten elkaars plezier zien en dat werkt aanstekelijk. Dit enthousiasmeert andere gasten om ook in de kerst Photobooth te stappen.

Bijzonder feest, bijzondere momenten!

Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

Geen zorgen, wij regelen alles!

We creëren onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints, uniek ontwerp van de foto, gethematiseerde props en fanatiek entertainment zonder zorgen!

Kerstborrel, kerstmarkt, winkelcentrum of personeelsfeest?

Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

Voorbeelden kerst photobooth

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

KERST PHOTOBOOTH: HET MEEST GEKOZEN ALL-INCLUSIVE CONCEPT

Bij de kerst photobooth zorgen wij voor een grote box vol met kerst accessoires. U kunt zich al voorstellen dat uw collega’s glimlachend op de foto staan met een kerstmuts, boa’s, hoeden gave brillen, (rendier)diadeems, kerstballen en een opblaasbare kerstboom en champagne fles. Ook een aantal cique glitter and glamour photobooth props op stokje zijn inclusief in ons concept. Wellicht heft u er al een beeld bij hoe het jullie kerstborrel zou verrijken, nietwaar?

De kerst Photobooth is mogelijk in verschillende achtergronden. Een achtergrond-doek met glitters, vuurrood of leuke kerstprint? Of wil je een complete arrenslee en kerstbomen decor? We kunnen er desgewenst ook een heus festival van maken. De keuzemogelijkheden en opties zijn zeer groot. We hebben diverse fotoformaten, een fotostrip of liever een 10×15 foto? Ook digitaal leveren wij de foto’s aan en desgewenst plaatsen we deze direct op jullie social media kanaal. We maken de foto zelfs voor jullie op, een logo of tekst met een kerst afbeeldingen? Wij maken speciaal voor u een ontwerp op maat.
Het belangrijkste onderdelen van onze kerst photobooth is de entertainment. In passend kostuum creëren wij interactie, humor en hoogwaardige foto’s in de kerst photobooth. Een aansprekend spektakel waar uw gasten niet omheen zullen lopen!

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp