Kerst Photobooth voor een onvergetelijk kerstfeest

 • All-inclusive concept

  We creëren onbeperkt onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints.

 • Onvergetelijk momenten verankerd middels foto’s

  Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

 • Effctief voor verschillende doeleinden

  Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

 • Diverse extra opties mogelijk

  Ludieke achtergronden door een greenscreen, gepersonaliseerde props of een GIF photobooth met bewegende beelden.

Kerst Photobooth

Photobooth voor kerst huren? Wij verzorgen entertainment en leggen het ook nog voor u en uw gasten vast op een voor u ontworpen fotoprint.  De kerst photobooth is geheel in het feestelijk kerst thema uitgevoerd. Ideaal en erg leuk bij een kerstborrel, personeelsfeest of marketingactie in een winkelcentrum bijvoorbeeld.
Uw gasten worden vermaakt door onze entertainment en worden op de foto gezet in onze knusse fotostudio. De foto’s worden direct uitgeprint en aan de gasten mee gegeven! Ideaal want de leuke herinneringen visueel verankerd. Bij ons vind je altijd een ‘open photobooth opstelling’ zodat gasten elkaars plezier zien en dat werkt aanstekelijk. Dit enthousiasmeert andere gasten om ook in de kerst Photobooth te stappen.

Kerst Photobooth: Het meest gekozen all-inclusive concept

Bij de kerst photobooth zorgen wij voor een grote box vol met kerst accessoires. U kunt zich al voorstellen dat uw collega’s glimlachend op de foto staan met een kerstmuts, boa’s, hoeden gave brillen, (rendier)diadeems, kerstballen en een opblaasbare kerstboom en champagne fles. Ook een aantal cique glitter and glamour photobooth props op stokje zijn inclusief in ons concept. Wellicht heft u er al een beeld bij hoe het jullie kerstborrel zou verrijken, nietwaar?

De kerst Photobooth is mogelijk in verschillende achtergronden. Een achtergrond-doek met glitters, vuurrood of leuke kerstprint? Of wil je een complete arrenslee en kerstbomen decor? We kunnen er desgewenst ook een heus festival van maken. De keuzemogelijkheden en opties zijn zeer groot. We hebben diverse fotoformaten, een fotostrip of liever een 10×15 foto? Ook digitaal leveren wij de foto’s aan en desgewenst plaatsen we deze direct op jullie social media kanaal. We maken de foto zelfs voor jullie op, een logo of tekst met een kerst afbeeldingen? Wij maken speciaal voor u een ontwerp op maat.
Het belangrijkste onderdelen van onze kerst photobooth is de entertainment. In passend kostuum creëren wij interactie, humor en hoogwaardige foto’s in de kerst photobooth. Een aansprekend spektakel waar uw gasten niet omheen zullen lopen!

Entertainment en Photobooth in kerst thema voor 4 uur vanaf €650,- exclusief btw en reiskosten. Graag sturen wij u een offerte op maat afhankelijk van uw specifieke wensen