Foute party Photobooth inclusief entertainment met de foutste props is gegarandeerd plezier!

 • All-inclusive concept

  We creëren onbeperkt onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints.

 • Onvergetelijk momenten verankerd middels foto’s

  Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

 • Effctief voor verschillende doeleinden

  Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

 • Diverse extra opties mogelijk

  Ludieke achtergronden door een greenscreen, gepersonaliseerde props of een GIF photobooth met bewegende beelden.

 Foute party Photobooth

Wil jij de foute party photobooth boeken? Onbeperkt printen, gekke accessoires en entertainment vol improvisatie en een flinke dosis humor die een grote glimlach bij u gasten zullen bezorgen? MyPhotobooth verzorgt dit onvergetelijk leuk moment graag voor u. De photobooth is in een knotsgek thema uitgevoerd. In de meeste gevallen worden wij samen met de foute party van Q music geboekt, wij dragen graag bij aan dit foute feestje en leggen het vast middels een foto.
Uw gasten worden vermaakt en ontvangen een foto als aandenken in onze kleine fotostudio. Deze worden direct onbeperkt uitgeprint! Wij maken gebruik van een ‘open photobooth opstelling’ zodat gasten het plezier van elkaar zien. Dit enthousiasmeert andere gasten om in de  photobooth hilarische foto’s te maken.

Foute party Photobooth: compleet verzorgd entertainment

Myphotobooth zorgt wij voor een grote box vol met foute accessoires om op lekker fout op de foto te gaan. Opvallende boa’s, hoeden, brillen, te gekke bordjes en maffe voorwerpen die het feest compleet maken.
De keuze voor fotoformaten en plaatsing van de foto’s op de print is reuze! Fotostrip of  liever een liggend model van de afmeting 10x15cm? Moeten de foto’s ook op jullie social media kanalen geplaatst worden? Een mooie opmaak met jullie logo? Een tekst of andere bijpassende visuals? Wij verzorgen het geheel naar jullie wens!
In fout kostuum zorgen wij voor interactie met jullie gasten, laten ze lachen en veel creëren veel lol voor een onvergetelijk beleving! Wij maken een compleet spektakel waar uw gasten niet omheen kunnen!

Boek de foute party Photobooth vanaf €650,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten. Graag sturen wij u een aansprekend voorstel op maat die aansluit op uw specifieke wensen.