Foute party Photobooth

Wil jij de foute party photobooth boeken? Onbeperkt printen, gekke accessoires en entertainment vol improvisatie en een flinke dosis humor die een grote glimlach bij u gasten zullen bezorgen? MyPhotobooth verzorgt dit onvergetelijk leuk moment graag voor u. De photobooth is in een knotsgek thema uitgevoerd. In de meeste gevallen worden wij samen met de foute party van Q music geboekt, wij dragen graag bij aan dit foute feestje en leggen het vast middels een foto.
Uw gasten worden vermaakt en ontvangen een foto als aandenken in onze kleine fotostudio. Deze worden direct onbeperkt uitgeprint! Wij maken gebruik van een ‘open photobooth opstelling’ zodat gasten het plezier van elkaar zien. Dit enthousiasmeert andere gasten om in de  photobooth hilarische foto’s te maken.

ONVERGETELIJK MOMENTEN VERANKERD MIDDELS FOTO’S

Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

ALL-INCLUSIVE CONCEPT

We creëren onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints, uniek ontwerp van de foto, gethematiseerde props en fanatiek entertainment zonder zorgen!

EFFCTIEF VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

Voorbeelden foute party photobooth

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

FOUTE PARTY PHOTOBOOTH: COMPLEET VERZORGD ENTERTAINMENT

Myphotobooth zorgt wij voor een grote box vol met foute accessoires om op lekker fout op de foto te gaan. Opvallende boa’s, hoeden, brillen, te gekke bordjes en maffe voorwerpen die het feest compleet maken.
De keuze voor fotoformaten en plaatsing van de foto’s op de print is reuze! Fotostrip of  liever een liggend model van de afmeting 10x15cm? Moeten de foto’s ook op jullie social media kanalen geplaatst worden? Een mooie opmaak met jullie logo? Een tekst of andere bijpassende visuals? Wij verzorgen het geheel naar jullie wens!
In fout kostuum zorgen wij voor interactie met jullie gasten, laten ze lachen en veel creëren veel lol voor een onvergetelijk beleving! Wij maken een compleet spektakel waar uw gasten niet omheen kunnen!

Boek de foute party Photobooth vanaf €650,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten. Graag sturen wij u een aansprekend voorstel op maat die aansluit op uw specifieke wensen.

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp