Photobooth & entertainment:

Gegarandeerd succes voor elk feest!

De photobooth mét entertainer geeft je feest meteen meer glans! Een bruiloft, 50 jarig feest of een jubileum?
Onze entertainer verwelkomt uw gasten of klanten in onze ‘open opstelling’-photobooth. Zo zien gasten het plezier van elkaar en kan onze entertainer perfect zijn instructies, improvisatie en humor overbrengen. De stijlvolle fotozuil heeft ingebouwd touchscreen en is voorzien van een professionele spiegel reflex camera voor super kwaliteit foto’s. De foto’s rollen binnen enkele seconden uit de photobooth. Klaar om mee te nemen. Uiteraard worden alle foto’s ook digitaal (in groot formaat) opgeslagen.

Altijd zorgen wij voor een maatwerk photobooth! Dat begint al bij de unieke opmaak van uw foto! Altijd geheel naar jullie wensen! Het persoonlijk contact vinden wij ook erg belangrijk. De opmaak in stijl van jullie trouwkaart? Een uitnodiging van het feest of geheel in thema.

De combinatie photobooth met entertainment is uniek en zorgt altijd voor leuke reacties van de gasten. Zo krijgen de gasten een persoonlijke beleving mee naar huis in plaats van een simpele foto!

ONZE ONTWERPER MAAKT EEN CREATIEVE EN UNIEKE PRINT!

Onze designer maakt altijd een unieke layout, passend bij huisstijl, thema of doelstelling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Klik hier voor voorbeelden en doe inspiratie op van layouts die we voor onze opdrachtgevers hebben gemaakt!

Enkele van de mogelijkheden:

  • Ontwerp afstemmen op huisstijl of thema
  • Maximaal 4 ontwerpen per opdracht
  • Indeling met een grote of meerdere kleine foto’s naar wens
  • Keuze tussen fotostrips of 10×15 foto’s
  • Bijzondere plaatsing van foto’s
  • QR code of unieke link op de foto
  • Altijd 100% naar wens!

MyPhotobooth is anders!

Lees hier waarom:

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

PERSOONLIJKHEID & MAATWERK

Wij houden van persoonlijk contact. De enige manier om de photobooth geheel op jullie wensen af te stemmen. Een basic pakket is al maatwerk. Heb je andere wensen? Zaken die je niet op onze site terugziet?

Neem contact met ons op, er is heel veel mogelijk om de photobooth op jouw feest of event een succes te maken!

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp