Gemaskerd bal Photobooth, zichbaar maar onzichtbaar

 • All-inclusive concept

  We creëren onbeperkt onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints.

 • Onvergetelijk momenten verankerd middels foto’s

  Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

 • Effctief voor verschillende doeleinden

  Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

 • Diverse extra opties mogelijk

  Ludieke achtergronden door een greenscreen, gepersonaliseerde props of een GIF photobooth met bewegende beelden.

Bal du masque; gemaskerd bal photobooth Photobooth?

Het venitiaans carnaval, bal dus masque of gemaskerd bal photobooth wordt compleet geleverd met enthousiaste entertainer die uw gasten een grote glimlach zal bezorgen. We zijn de enige in Nederland met een uniek concept van entertainment en de verankering daarvan middels een thematische foto! Een absolute succesfactor voor personeelsfeesten, bedrijfsfeesten of een thema feest! Het gemaskerd bal thema heeft bijpassende props, een aansprekend decor en opmaak van de fotoprint geheel naar uw wens!
De entertainer in een bijpassend kostuum zorgt voor een sfeervolle photobooth beleving in chique stijl! Leuke achtergronden beelden kunnen gebruikt worden in de foto’s door gebruik te maken van greenscreen techniek zodat we een lach creëren bij iedere bezoeker.

Onze entertainers zorgen voor een chique ontvangst van je gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten worden vermaakt en dat wordt gefotografeerd, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen om eventueel op Social Media te plaatsen. Wij nemen een koffer mee vol aansprekende attributen zoals hoeden, boa’s, brillen, en natuurlijk heel veel verschillende maskers. Wel op een manier dat te zien is wie er op de foto staat.
Een uitnodigende, open opstelling van de gemaskerd bal photobooth inclusief greenscreen of theater backdrop vormt een echte aandachtstrekker!
De gemaskerd bal photobooth is ideaal voor onder andere een personeelsfeest, bedrijfsfeest, kerstborrel. Er zijn vele toepassingen voor deze chique entertainment-act. Boek de basic gemaskerd bal photobooth vanaf €650,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten.