BAL DU MASQUE; GEMASKERD BAL PHOTOBOOTH!

Het venitiaans carnaval, bal dus masque of gemaskerd bal photobooth wordt compleet geleverd met enthousiaste entertainer die uw gasten een grote glimlach zal bezorgen. We zijn de enige in Nederland met een uniek concept van entertainment en de verankering daarvan middels een thematische foto! Een absolute succesfactor voor personeelsfeesten, bedrijfsfeesten of een thema feest! Het gemaskerd bal thema heeft bijpassende props, een aansprekend decor en opmaak van de fotoprint geheel naar uw wens!
De entertainer in een bijpassend kostuum zorgt voor een sfeervolle photobooth beleving in chique stijl! Leuke achtergronden beelden kunnen gebruikt worden in de foto’s door gebruik te maken van greenscreen techniek zodat we een lach creëren bij iedere bezoeker.

ONVERGETELIJK MOMENTEN VERANKERD MIDDELS FOTO’S

Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

ALL-INCLUSIVE CONCEPT

We creëren onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints, uniek ontwerp van de foto, gethematiseerde props en fanatiek entertainment zonder zorgen!

EFFCTIEF VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

Voorbeelden gemaskerd bal photobooth

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

      •  

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

GEMASKERD BAL PHOTOBOOTH, ZICHBAAR MAAR ONZICHTBAAR!

Onze entertainers zorgen voor een chique ontvangst van je gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten worden vermaakt en dat wordt gefotografeerd, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen om eventueel op Social Media te plaatsen. Wij nemen een koffer mee vol aansprekende attributen zoals hoeden, boa’s, brillen, en natuurlijk heel veel verschillende maskers. Wel op een manier dat te zien is wie er op de foto staat.
Een uitnodigende, open opstelling van de gemaskerd bal photobooth inclusief greenscreen of theater backdrop vormt een echte aandachtstrekker!
De gemaskerd bal photobooth is ideaal voor onder andere een personeelsfeest, bedrijfsfeest, kerstborrel. Er zijn vele toepassingen voor deze chique entertainment-act.

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp