Nieuw in Nederland is de Blacklight neon photobooth!

Een photobooth met een bijzonder tintje! Black light zorgt ervoor dat neon accessoires, glow in the dark grime en bijvoorbeeld bellenblaas op een felle manier oplicht. Dat geeft een verrassend effect op een donkere foto. Deze foto’s maken wij onbepert in onze speciaal ingerichte compacte fotostudio!
Wij zorgen voor een photobooth aangepast met speciale lampen én feestelijke accessoires om té gekke foto’s te maken. Compleet met fanatieke entertainer; gegarandeerd succes. De enige in Nederland! Blacklight neon photobooth is perfect voor o.a. personeelsfeest, bedrijfsfeest of thema feest! Geheel in Full moon thema met bijpassende ludieke props, mooi backdrop en opmaak naar wens!

Als enige in Nederland!

Uniek in Nederland! Met neon props, grime, uv licht en natuurlijk een leuk kostuum voor onze entertainers.

ALL-INCLUSIVE CONCEPT

We creëren onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints, uniek ontwerp van de foto, gethematiseerde props en fanatiek entertainment zonder zorgen!

Boek stijlvolle grimeuses bij!

Een mooie creatie met neon-grime zorgt ervoor dat de foto’s erg bijzonder worden. Zo kan je ze zelf niet maken!

Voorbeelden Black light/ Neon photobooth

Onze ontwerpers gaan fanatiek voor jullie aan de slag om een origineel en bijzonder ontwerp te maken. Wij zorgen altijd voor een unieke opmaak helemaal in huisstijl, thema en wensen. Ook bijzondere fotoplaatsingen of afmetingen zijn gewoon mogelijk.

PHOTOBOOTH MET TOTALE BELEVING

Onze professionele entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

Wij maken van de photobooth een beleving die gasten onthouden. Iedereen wordt gepast uitgenodigd en verleid tot creatieve foto’s met onwijs veel props! Iedereen ziet het plezier van elkaar. Daarom wil zelfs Tante Truus op de foto!

Foto’s die écht leuk zijn bewaar je en daar denk je met een leuk gevoel aan terug!

SUPER KWALITEIT & PRIVACY

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden digitaal in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen.

Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg belangrijk!

GRATIS MARKETING

Onze ludieke foto’s zijn uniek en nemen je gasten mee naar huis! Zo komt jullie logo/huisstijl ook in alle woonkamers!

Online gaan we verder: de foto’s geven uw social media een flinke boost! Meer likes, naamsbekendheid, traffic naar uw site of aandacht voor iets specifieks?

Wij geven u gratis advies om het doel te bereiken.

Bijzonder voor full moon party of een rooftop party!

Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor én voor een gastvrije en ludieke ontvangst van je gasten. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor de organisatie. Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals hoeden, boa’s,  brillen, en chique accessoires; natuurlijk allemaal neon of oplichtend bij black light.
Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de blacklight-neon-photobooth. Als de ruimte al enigszins donker is kunnen we deze direct plaatsen. Is het een lichte omgeving dan nemen wij onze verduisterende paviljoen tent mee. Gasten komen naar binnen voor een ludieke foto-beleving!

Wij werken o.a. voor:

Zij hebben onvergetelijke momenten verankerd omdat ze beroep deden op ons.

×

Hallo!

Nice to meet you! Ben jij op zoek naar een Photobooth of heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Ik sta voor je klaar en help je graag. Stuur me een berichtje via Whatsapp of stuur een mail via info@myphotobooth.nl

× Stel je vraag via WhatsApp