Video-booth geeft veel hilariteit en leuke filpmjes

Hylarische foto’s en filmpjes met de gif photobooth

 • Spiksplinternieuw

  Origineel, interactief en spiksplinternieuw in ons assortiment!

 • Video-booth met totale beleving!

  Onze entertainers zorgen voor een flinke dosis humor en improvisatie!

 • Filmpje & foto’s afdrukken!

  Naast de gif-filmpjes kunnen ook de foto’s worden afgedrukt!

 • Full service!

  Wij regelen alles: techniek, entertainment, opmaak, opbouw en afbreken!

De video-booth is hilarisch! Een ludieke act voor evenement, festival of personeelsfeest met een hoog entertainment-gehalte!
We maken razendsnel achter elkaar 2,3 of 4 foto’s, gooien er een leuke opmaak tegenaan en we zetten het geheel in een ludiek gif-filmpje. Het resultaat van het gif-filmpje kan direct op Social Media & de foto’s kunnen ook nog direct uitgeprint met opmaak naar wens.

En wat doen onze entertainers? Zij zorgen voor enorm veel enthousiasme, foute ideeën en de gekste accessoires en voorwerpen. Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de video-booth. Dit kan in een leuk decor of met een achterwand. Dit kunnen wij in elk thema of huisstijl gieten. De opmaak van de gif-video staat al voor jullie klaar. Iedereen klaar op de set… en draaien maar!

De video-booth is zeer flexibel inzetbaar. Personeelsfeest, bedrijfsfeest op een kerstborrel of als marketing machine! Filmpjes doen het erg goed op social media én ze vallen meer op dan gewone afbeeldingen. Zeker als de video’s persoonlijk, kort en humorvol zijn en daar zorgen wij voor.

Er zijn vele toepassingen voor deze video-booth entertainment-act.
De gif-booth al te boeken vanaf €650,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten.

Dit concept is een succes geweest bij deze opdrachtgevers: