Tropical Beach Photobooth met zomerse sferen!

Check onze video tijdens Elsom open air festival!

 • All-inclusive concept

  We creëren onbeperkt onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints.

 • Onvergetelijk momenten verankerd middels foto’s

  Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

 • Effctief voor verschillende doeleinden

  Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

 • Diverse extra opties mogelijk

  Ludieke achtergronden door een greenscreen, gepersonaliseerde props of een GIF photobooth met bewegende beelden.

Tropical Beach Photobooth creëer je een coole zomerse beleving!

Tropical beach photobooth huren? We verzorgen dit van A tot Z met 100% vermaak. De tropical beach photobooth is een entertainment act met zomerse attributen! Ludieke foto’s maken en printen in zomerse sferen! Geef jij een zomers themafeest? Organiseren jullie iets in een beachclub of wil je de warmte van de zomer in huis halen? Dan is de tropical beach booth een thema dat perfect past!

Het decor, de opmaak van de foto, de accessoires in zomers thema én de entertainer in ludiek kostuum zorgen voor een optimale photobooth beleving in vakantie stijl! Zelfs mogelijk met bellenblaasmachine!

Onze entertainers zorgen voor een grote glimlach op het gezicht van uw gasten én voor een gastvrij en ludieke ontvangst. Deze entertainer maakt van de photobooth een complete entertainmentact voor alle leeftijden!  Uw gasten gaan op de foto, deze wordt direct uitgeprint maar ook digitaal opgeslagen voor u als organisatie. Wij nemen een uitgebreide verkleedkoffer mee vol hilarische attributen zoals zonnebrillen, hawaikransen, zomerhoeden, opblaas palmbomen en dieren en natuurlijk zonnige photobooth props op een stokje.

Wij zorgen voor een uitnodigende, open opstelling van de tropical beach photobooth in een leuk decor! Basic is het achtergrond doek met opblaasfiguren. We kunnen de photobooth ook verzorgen met decorpanelen of een banner speciaal voor jullie gemaakt.

Ook met green screen mogelijk voor verrassende achtergronden

Een andere optie is greenscreen. Dan plaatsen wij een groene achterwand waar de gasten voor staan. Op de uiteindelijke print zorgen wij voor een bijzondere achtergrond bij een haai, surfend op hoge golven, liggend op een idyllisch strand of allerlei andere creatieve foto’s die gasten zelf niet kunnen maken!
De tropical beach photobooth is zeer flexibel inzetbaar. Personeelsfeest, bedrijfsfeest op een relatieborrel of in een winkelcentrum als marketing machine! Er zijn vele toepassingen voor deze zomerse entertainment-act.

Creëer een onvergetelijk feest of evenement met de Tropical Beach Photo Booth!

Boek de basic tropical beach Photobooth vanaf €650,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten.