Photobooth sinterklaas uniek voor: Sinterklaasmiddag winkelcentra Marketingactie sinterklaasintochten

 • All-inclusive concept

  We creëren onbeperkt onvergetelijke momenten voor een vaste prijs met onbeperkt aantal fotoprints.

 • Onvergetelijk momenten verankerd middels foto’s

  Met een flinke dosis humor en improvisatie zorgen onze entertainers voor een onvergetelijk moment.

 • Effctief voor verschillende doeleinden

  Van relatieborrel tot marketingcampagne. Onze service biedt beleving en verankering middels de Photobooth en is effectief inzetbaar voor verschillende doeleinden.

 • Diverse extra opties mogelijk

  Ludieke achtergronden door een greenscreen, gepersonaliseerde props of een GIF photobooth met bewegende beelden.

Sinterklaas Photobooth

Sinterklaas Photobooth huren? Wij verzorgen een compleet sinterklaasfeest inclusief entertainment, speciaal om de kindjes een onvergetelijk dag te bezorgen. De Sinterklaas Photobooth is geheel in thema uitgevoerd. Erg leuk bij een sinterklaasviering, marketingactie óf in een winkelcentrum!
De kinderen verkleden zich met leuke accessoires, nemen desgewenst papa of mama mee en maken samen met onze entertainer foto’s in onze leuke fotostudio. De foto’s worden direct uitgeprint en overhandigd! Wij maken gebruik van een ‘open photobooth opstelling’ zodat kinderen het plezier van elkaar zien. Onze grote koffer vol met verkleedspullen zorgt ervoor dat kinderen lekker kind kunnen zijn en vaker met Sint of Piet op de foto kunnen. Voor de photobooth sinterklaas werken wij samen met KidzFun Fantastisch Kindervermaak.

Sinterklaas Photobooth een All-In Concept

Bij photobooth sinterklaas zorgen wij voor een grote verkleedkoffer vol met accessoires om op de foto te gaan. Kleine meiters, pietenmutsjes, boa’s, hoeden, brillen, diadeems en veel meer props speciaal voor de kids. Een achtergrond-doek met glitters, rood of wit? Of wil je een sinterklaasstoel of een heus sinterklaas festival? Er is geen wens te groot!
Er is een keuze uit diverse fotoformaten. Een staande fotostrip of een 10×15 foto? Desgewenst plaatsen we de foto’s automatisch op uw social media kanalen. Ook een persoonlijke opmaak van de fotoprint behoort bij onze service. Een logo van het bedrijf, een tekst of leuke sinterklaas afbeelding? Wij maken een gewenst ontwerp op maat!
Eén van de belangrijkste onderdelen van onze sinterklaas photobooth  is het kinder-entertainment. In aansprekend kostuum zorgen wij voor interactie, humor en instructies voor de kindjes. Wij maken een compleet spektakel waar kinderen van genieten en nog vaak aan terug zullen denken.

Sinterklaas Photobooth vanaf €495,- exclusief btw en reiskosten. Graag denken wij mee hoe we ons bezoek onvergetelijk leuk kunnen maken en sturen u een aansprekend maatwerk voorstel die voldoet aan uw specifieke wensen.

Inclusief kindershow voor bedrijven!

Is de photobooth onderdeel van een voorprgramma voordat sinterklaas komt? Onze entertainers zorgen voor een interactief introductieverhaal om de kinderen enthousiast te maken. Daarna gaan de kinderen op de foto. Als sinterklaas er bijna is worden de foto’s verstopt en zingen we voor sinterklaas. Daarna krijgen sinterklaas en zijn pieten de grootste verrassing ooit te zien! Geweldige foto’s van de kinderen.
Desgewenst verzorgen wij het compleet sinterklaasfeest op locatie.
Meer informatie over onze partner in kindervermaak:
KidzFun Fantastisch Kindervermaak