Gasten onthouden u door onze photobooth-beleving!

  • Branding: de photobooth helemaal in uw stijl

    De photobooth kan helemaal op uw huisstijl of evenement worden aangepast: opmaak van de foto, decor, accessoires, instructies op het scherm en kostuums van de entertainers!

  • Social media ontploft!

    Koppel een ludieke actie aan onze foto’s! Dat zorgt voor veel traffic op uw social media.

  • Gratis advies door jarenlange ervaring

    Het zit hem in kleine trucjes die wij door ervaring hebben geleerd! Onze geheimen zetten wij op uw evenement in!

Photobooth een gegarandeerd succes op uw relatiedag!

Photobooth relatiedag huren gezocht? We verzorgen dit van A tot Z met 100% entertainment.

Een photobooth op uw relatiedag levert veel meer op dan alleen entertainment. Naamsbekendheid, likes of mailadressen verzamelen? Wij regelen het voor u. En het belangrijkste: de binding met uw klanten wordt op een ludieke wijze vergroot! Hoe? Daarvoor hebben wij een aantal tips en trucks uit onze eigen ervaring, die wij graag delen met u als opdrachtgever.
De tastbare print blijft vaak op kantoren, prikborden en in portemonnees zichtbaar met uw huisstijl of boodschap. Online gaat dit nog door als de foto’s gedownload kunnen worden op onze website. Privacy vinden wij belangrijk. Daarom kunnen alleen uw gasten de foto’s zien.

Onze photobooths: 100% entertainment en samen lachen!

De photobooth is al een aantal jaren erg populair in Nederland. Veel mensen kennen de pasfotohokjes op het station vroeger. Een fotohokje kun je bij veel bedrijven huren. Dat doen wij anders! Zeker voor een photobooth relatiedag is dat belangrijk! Wij zorgen voor een ‘vriendelijke en opvallende pittbull’-entertainer op het evenement. In een gepast kostuum benaderen wij pro actief uw gasten en verleiden ze tot bijzondere of leuke foto’s. Deze foto heeft meteen emotionele waarde omdat ze er zelf leuk op staan.

De photobooth relatiedag is geheel aan te passen op de huisstijl van uw bedrijf of product. De opmaak van de foto, de achtergrond en de photobooth zelf is te voorzien van een eigen ontwerp. Onze ontwerper zorgt voor een passend ontwerp van de foto.

Photobooth échte loyaliteits machine!!!

Kijk naar de doelstelling die u ons kunt geven:

– Facebook/ online gallery voor veel plezier achteraf
– Sociale binding met uw klanten en opdrachtgevers
– Hoge attentiewaarde op evenementen
– Verhogen van de prettige samenwerking
– Loyaliteit uitstralen
– Gastbeleving verhogen op het evenement
-Greenscreen merkbeleving

Kosten photobooth

De  basic photobooth relatiedag is te boeken vanaf €650,- voor 4 uur exclusief btw en reiskosten. Wilt u de photobooth helemaal branden in uw huisstijl of in de stijl van het evenement? Wij zorgen voor een offerte op uw wensen afgestemd.

Myphotobooth op een relatiedag is een succes geweest bij: