Myphotobooth creëert een bijzondere ervaring door entertainment!

  • Kerstsfeer overal in doorgevoerd

    List Content goes here

  • Ook voor winkelcentra en kerstmarkten

    List Content goes here

  • Full service! Onbeperkt printen en entertainment

    List Content goes here

Photobooth kerst te boeken vanaf € 695,- excl. btw. Vraag een vrijblijvende offerte aan! aan!

Ruim 10 jaar photobooth entertainment met succes op bedrijfsfeesten, relatiedagen, evenementen, marketingacties, bruiloften en feesten.

Waarom in Myphotobooth uniek?

Persoonlijkheid & Advies

Persoonlijkheid vinden wij erg belangrijk. Niet alleen tijdens het boekingsproces of advies! Elke opdracht die wij uitvoeren vinden wij contact met de gasten en de opdrachtgever erg belangrijk. Wij hebben ruime ervaring en kunnen vaak een aantal tips en tricks aanreiken om een opdracht nét wat effectiever te maken.

100% Fun-factor door entertainment

Elk feest of evenement is anders en zorgt voor een andere ‘aanpak’ van het entertainment. Geen weekendhulp die wacht tot hij de aperatuur weer mee neemt: Nee!!! Een entertainer met humor en improvisatievermogen zorgt voor 100% fun garantie en veel foto’s! Een uitgebreide kist vol met accessoires, pruiken, boa’s, brillen, hoedjes en props op stokjes zorgt ervoor dat gasten elke keer weer iets nieuws kunnen ontdekken voor de foto. En vergeet onze creativiteit niet! Wij improviseren ontelbaar veel poses voor de ludiekste foto’s!

Jouw photobooth is ook écht geheel naar wens!

Weg met de massa is kassa photobooths en fotohokjes! Concepting en service zit in ons bloed, daarom is een standaard pakket bij Myphotobooth een photobooth die we op het evenement en jouw wensen aanpassen. De opmaak van de foto maken wij altijd naar wens. In huisstijl van het bedrijf, creatief zoals het thema van het evenement of exact hetzelfde als jullie trouwkaart!
Verder zorgen wij ook voor props en accessoires die passen bij het evenement én onze entertainers komen in een ludiek kostuum dat altijd opvalt. Een andere achtergrond? Dat kan! Zo maken wij de photobooth altijd persoonlijk!

Fotokwaliteit & Privacy

Onze foto’s worden met uitstekende Canon camera’s gemaakt. Ze worden ook in hoge kwaliteit opgeslagen mét en zonder opmaak. Deze foto’s krijg je altijd rechtenvrij aangeleverd! Zo kun je ook nog echt iets met de foto’s doen. Vaak kunnen gasten de foto ook direct naar zichzelf mailen.
Wij zetten nooit zonder toestemming foto’s op onze site of social media! Wij vinden privacy erg balngrijk! Daarom gaan de foto’s alleen naar ons contactpersoon én hebben wij alleen beveiligde fotogalleries op onze site.

Hoe is Myphotobooth ontstaan?

Wij zijn ontstaan vanuit Visuels fotografie. Els pikte de trend uit Amerika op voor haar eigen bruiloft. En wat een succes! Daar kunnen we wel op veel meer bruiloften! En zo ontwikkelde Els de eerste photobooth.
Nog onbekend in Nederland wilden wij de photobooth op veel evenementen en bruiloften plaatsen. De voldoening was vooral de dankbaarheid en complimenten vanuit de gasten. Erg leuk. We kregen steeds meer aanvragen, ook vanuit het bedrijfsleven. De zakelijke markt zag in ons idee ook een win-win situatie. Zodoende heeft Els de hulp ingeroepen van Dennis van Wink Events en Entertainment. Veel ervaring met zakelijke evenementen én concepting maakte Myphotobooth.nl tot een krachtig bedrijf om mee samen te werken.
Samen ontwikkelden wij greenscreen, thema photobooths voor winter, zomer, kerst en sinterklaas.
Vandaag de dag is Els voornamelijk bezig met fotografie. Ze is nog steeds onze technische steun en toeverlaat!

De dagelijkse leiding van Myphotobooth heeft Dennis Willems. Met zijn bedrijf Wink Events heeft hij veel ervaring in de entertainment-branche. Een persoonlijke en enthousiaste entertainer pur sang met een mooi diploma concepting op zak zorgt hij voor een creatieve invloed op vele opdrachten. Persoonlijkheid vinden wij belangrijk. Dát maakt Myphotobooth fijn om mee samen te werken, elke opdracht weer!

Wil je weten wie er in ons creatieve team zitten? Klik dan op team pagina

Myphotobooth is een succes geweest bij de volgende bedrijven

 

Full service inclusief:

♥   Onbeperkt printen
♥   Humorvol entertainment
♥   Persoonlijk ontwerp
♥   Foto’s in hoge resolutie
♥   Veel accessoires en props
Meer info

Greenscreen

Wil je een ludieke achtergrond? Met het greenscreen plaatsen we een komische achtergrond achter je foto.
Sta jij surfend op zee of op de cover van een tijdschrift?
Mer informatie over greenscreen

Full service inclusief:

♥   Onbeperkt printen
♥   Humorvol entertainment
♥   Persoonlijk ontwerp
♥   Foto’s in hoge resolutie
♥   Veel accessoires en props

Send us mail