Photobooth prijzen

Een photobooth op je bruiloft, feest of evenement heb je al vanaf 550,- euro. In dit pakket zitten de volgende onderdelen:

  • Onbeperkt foto’s maken gedurende 3 uur
  • Onbeperkt printen van dubbele fotostrips of enkele 10×15 foto’s, naar wens kleur of zwart-wit
  • Een goed gevulde verkleedkoffer met diverse snorren, brillen, hoeden etc.
  • Enthousiaste begeleiding voor de gasten
  • Alle foto’s in hoge resolutie
  • Reiskosten binnen een straal van 25 km (enkele reis) rondom Eindhoven

Meer informatie? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Extra Photobooth opties

Verder is het nog mogelijk om de volgende opties bij te boeken tegen meerprijs. Neem contact op voor een offerte op maat.

Gepersonaliseerde prints (meerprijs v.a. 25,-)

Voor een persoonlijk tintje aan de foto’s maken we een grafisch ontwerp, helemaal volgens jouw wensen. Bijvoorbeeld met jullie naam, trouwdatum of een persoonlijke boodschap voor je gasten, of in de stijl van jullie uitnodiging. Bekijk hieronder enkele voorbeelden:
[slideshow_deploy id=’1183′]

Themapakket (meerprijs v.a. 50,-)

Heeft je feest een thema of themakleur? We stellen graag een pakket voor je samen met verkleedspullen in jullie thema of kleur, bijvoorbeeld Vintage, Tropical, Paars of Fuchsia.

Extra uren (meerprijs 100,-)

Het standaard pakket bevat 3 uren huur van de photobooth. Wil je extra uren bijboeken, dan kan dat natuurlijk. Je betaalt hiervoor een meerprijs vf 100,- p.u.

Gastenboek (meerprijs v.a. 50,-)

Zoek je een origineel alternatief voor een traditioneel gastenboek? Wij zorgen ervoor dat de gasten hun fotostrip inplakken en een persoonlijke boodschap erbij schrijven. Een leuk en persoonlijk gastenboek dat je nog vaak in zal kijken!

Green screen (meerprijs v.a. 50,-)

Met green screen technologie passen we de achtergrond van de foto’s aan de sfeer van je feest aan. Stuur je gasten naar een tropische bestemming, naar de rode loper of de ruimte in!

Terugkijken en delen (meerprijs v.a. 50,-)

Indien gewenst zetten we de foto’s de dag na het evenement al online in jullie persoonlijke web gallery. Ook automatische, live upload naar social media of direct e-mailen van de foto is mogelijk.

Live projectie of iPad weergave (v.a. 50,-)

Laat je gasten live meegenieten van alle te gekke foto’s die er worden gemaakt. We projecteren de foto’s met een beamer of bevestigen een iPad aan de photobooth zodat alle gasten op hun gemak door de foto’s heen kunnen bladeren.

Entertainer op maat (meerprijs v.a. 195,-)

Wil je je feest echt een uniek tintje geven? Combineer de photobooth dan met een van onze entertainment-acts. Denk bijvoorbeeld aan een flamboyante modeontwerper die de gasten klaar maakt om over the top op de foto te gaan, of een piccolo die de gasten welkom heet bij binnenkomst. Zo ben je er zeker van dat zo veel mogelijk mensen bij binnenkomst op de foto gaan.

Vroege setup (meerprijs p/u)

Standaard zetten we de photobooth een half uur voor de aanvangstijd op. Mocht je deze al eerder opgebouwd willen hebben, bijvoorbeeld omdat het evenement al eerder begint, dan kan dit tegen een meerprijs.

Fotografie of videografie

De Photobooth is ook verkrijgbaar als pakket in combinatie met bruidsfotografie of videografie door Els Oostveen van Visuels fotografie. Zij is gespecialiseerd in spontane, ongedwongen en emotionele bruidsfotografie. Informeer naar de aantrekkelijke tarieven.